Με ένα τραγούδι με μοντέρνα και ethnic στοιχεία επιστρέφει η Ανδρομάχη.

Η Ανδρομάχη μας καλεί για ακόμα μία φορά στον ξεχωριστό ρυθμό της και κυκλοφορεί το νέο της single «Πες Της».

H ταλαντούχα και γοητευτική τραγουδίστρια ερμηνεύει με την ιδιαίτερη χροιά της ένα τραγούδι με μοντέρνα και ethnic στοιχεία.

Η μουσική και οι στίχοι του «Πες Της» είναι μία δημιουργία του Λεωνίδα Σώζου, ο οποίος έχει συγκεντρώσει δεκάδες εκατομμύρια προβολές με τις γνωστές επιτυχίες που έχει υπογράψει.

Διαφήμιση

Το «Πες Της» μεταφέρεται και στις οθόνες μας μέσα από ένα εξίσου μοντέρνο music video σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη, όπου η Ανδρομάχη τραγουδά για έναν έρωτα που κατέληξε σε μία άλλη αγκαλιά.

«Πες της να σε προσέχει / Τώρα που εκείνη σ’ έχει / Να μην ξεχνά να λέει / Το σ’ αγαπώ που καίει / Πες της να σε προσέχει / Σφιχτά αγκαλιά να σ’ έχει / Κι απ’ τη δική σου αγάπη / Πότε μακριά μην τρέχει»

Το «Πες Της» είναι το πρώτο προσωπικό τραγούδι της Ανδρομάχης μετά τη συμμετοχή της στον περσινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision στο Τορίνο της Ιταλίας, όπου εκπροσώπησε την Κύπρο.

Η Ανδρομάχη συνεχίζει με το «Πες Της» τις προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες μετά τα τραγούδια «Βάσανό Μου», «Να ‘Σουν Ψέμα», «Thallasaki» με τους DuoViolins και «Σ’ Αγαπώ», μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, η Ανδρομάχη συνεχίζει να μαγεύει το κοινό με τις εμφανίσεις της στο «Fantasia» δίπλα στον Νίκο Οικονομόπουλο και τον Γιώργο Λιβάνη, καθώς και με τα επιτυχημένα σόλο live της ανά την Ελλάδα.

Το «Πες Της» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ