Η Χριστίνα Σάλτη επιστρέφει με ένα τραγούδι σε διαφορετικό μουσικό ύφος.

Η Χριστίνα Σάλτη υπόσχεται να κάνει την κάθε ημέρα μας να μοιάζει με «Σάββατο», μέσα από το νέο τραγούδι της, που κυκλοφορεί μαζί με το δικό του music video.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια συνεχίζει τη δισκογραφική πορεία της κάνοντας την έκπληξη, καθώς το «Σάββατο» είναι ένα τραγούδι που χαρακτηρίζεται από διαφορετικό μουσικό ύφος σε σχέση με τα προηγούμενα singles της.

Τη μουσική και τους στίχους του «Σάββατο» έχει υπογράψει ο APON. Την παραγωγή και την ενορχήστρωση επιμελήθηκε ο στενός συνεργάτης του IAMSTRONG.

Το «Σάββατο» είναι ένα τραγούδι μοντέρνο, δυναμικό, με catchy στίχο και το μοναδικό ταμπεραμέντο της Χριστίνας Σάλτη.

Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που τραβάει αμέσως τα βλέμματα και το οποίο γυρίστηκε με τις σκηνοθετικές οδηγίες του George Mpenioudakis.

«Τώρα, κάθε Σάββατο πίνω, περνάει η ώρα, μα δεν λέω να φύγω μεθάω για σένα, για όλα τα βράδια που λείπεις τα απελπισμένα, ακόμα να καταλάβεις πως ζω για σένα…»

Η Χριστίνα Σάλτη επιστρέφει δισκογραφικά με το «Σάββατο» ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του single «Το Σ’ Αγαπώ», ένα σημερινό πάντρεμα Ανατολής και Δύσης με ιδιαίτερο ήχο και ρυθμό.

Το νέο single «Σάββατο» της Χριστίνας Σάλτη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ