Νέο τραγούδι από τη Charis Savva.

H Charis Savva επιστρέφει δυναμικά και δίνει ρυθμό στο φετινό καλοκαίρι με το νέο της single και music video με τίτλο «Λένε Λένε».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια, που έχει κάνει ξεχωριστά δισκογραφικά βήματα και έχει μαγέψει με τις live εμφανίσεις της, μας κεντρίζει το ενδιαφέρον με ένα δυναμικό τραγούδι, με ethnic πινελιές, που ανεβάζει τη διάθεση από το πρώτο άκουσμα.

Τη μουσική και τους στίχους του νέου single της Charis Savva υπογράφουν οι Arcade, η πολυτάλαντη ομάδα με βασικά μέλη τους Παύλο Μανώλη των Playmen, Diveno, Gabriel Russel και Αναστάσιο Ράμμο, που έχει συγκεντρώσει πάνω από 250 εκατομμύρια προβολές στο YouTube με τα τραγούδια της

Το «Λένε Λένε» συνοδεύεται από ένα μοναδικό music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Konstantinidis, στο οποίο η Charis Savva ξεδιπλώνει και το χορευτικό ταλέντο της.

«Μην ακούς τι λένε / Λένε, λένε, λόγια της φωτιάς / Μα μην μην ακούς τι λένε / Ό,τι κι αν λένε, δεν μας αγγίζει εμάς», τραγουδά η Charis Savva.

Παράλληλα αυτή την περίοδο η Charis Savva συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο πλευρό του Νίκου Βέρτη, για ακόμα μία σεζόν, στο «Yton the music show».

Το «Λένε Λένε» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ