Οι ENORASIS μας προσκαλούν να βρούμε τη δική μας αλήθεια στον έρωτα.

Ο ξεχωριστός μουσικός κόσμος των ENORASIS μας φανερώνεται ξανά μέσα από το νέο τραγούδι τους «Η Αλήθεια Μου», μία γλυκόπικρη δυναμική μπαλάντα, που εκφράζει μέσα από τις νότες και τους στίχους του τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά του έρωτα.

Στο τέταρτο κατά σειρά single τους, οι ENORASIS, πιο ώριμοι συνθετικά από ποτέ, μας παρουσιάζουν ένα διαφορετικό πρόσωπό τους, που αναζητά τα αληθινά συναισθήματα της αγάπης, μέσα από πράξεις και όχι μόνο λόγια.

Μελωδικοί όσο ποτέ, οι ENORASIS, σε μία παραγωγή κρυστάλλινη, πλούσια σε αρμονία και γήινα ηχοχρώματα, πετυχαίνουν ένα μαγικό ηχητικό αποτέλεσμα, που οδηγεί τον ακροατή στο να κλείσει τα ματιά και μέσα από το «Η Αλήθεια Μου» να βρει τη δική του.

Το τραγούδι ντύνεται πανέμορφα με εικόνες και ευφάνταστες χορογραφίες, που σκοπό έχουν μέσα από μία σουρεαλιστική προσέγγιση να περιγράψουν τις καθημερινές μάχες σε μία σχέση και τον πόνο της απουσίας.

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν οι THE MADLIONS. Οι ENORASIS με το «Η Αλήθεια Μου» μας προσκαλούν να τους ακολουθήσουμε στα δικά τους μουσικά βήματα, όπου μέσα από αυτά θα βρούμε τη δική μας αλήθεια στον έρωτα.

«Μπες, στο μυαλό μου και βρες / Αυτό που κρατάω μυστικό / Που με κάνει να ζω / Δες, την αλήθεια μου εκεί / Την κρύβω σαν ενοχή / Μη φοβάσαι γιατί / Η αλήθεια μου είσαι εσύ»

Παράλληλα, οι ENORASIS ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στο «Mezzo Athens Party Stage», δίπλα στον Ηλία Βρεττό και την Demy, που θα ξεκινήσουν το Σάββατο 12 Νοεμβρίου.

Το «Η Αλήθεια Μου» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την την Plus Rec και την Panik Records.

ΠΗΓΗ