Η Αφροδίτη Χατζημηνά μας ταξιδεύει σε ρομαντικά μουσικά μονοπάτια.

Η Αφροδίτη Χατζημηνά συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματά της με το νέο τραγούδι «Νιώσε Με».

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια με την ιδιαίτερη χροιά μας ταξιδεύει σε πιο ρομαντικά μουσικά μονοπάτια, ερμηνεύοντας μία μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα.

Το «Νιώσε Με» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και παραμένει αγαπημένο. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού έχει γράψει ο Κώστας Χατζημηνάς.

Διαφήμιση

Το single συνοδεύεται από ένα music video που γυρίστηκε live, κατά την ηχογράφηση του τραγουδιού στην Αίθουσα Α’ των Antart Studios από τον Πάνο Ηλιόπουλο, με την Αφροδίτη Χατζημηνά να ερμηνεύει συνοδεία πιάνου, που έπαιξε ο Γιώργος Μαραγκός.

Η ερμηνεία της Αφροδίτης Χατζημηνά σε συνδυασμό με τη μουσική από το πιάνο δημιουργούν μία συναισθηματική ατμόσφαιρα.

Το «Νιώσε Με» ακολουθεί για την Αφροδίτη Χατζημηνά το δυναμικό «Χαιρετίσματα», ένα φρέσκο λαϊκό τραγούδι σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και σε στίχους του Δημήτρη Τσάφα.

Στο μεταξύ, η Αφροδίτη Χατζημηνά ολοκλήρωσε πρόσφατα τις εμφανίσεις της δίπλα στον Νίκο Βέρτη.

Παράλληλα, συνεχίζει να μαγεύει με τις ερμηνείες της σε αγαπημένα και θρυλικά λαϊκά τραγούδια των ‘80s στην τηλεοπτική σειρά «Αυτή Η Νύχτα Μένει», όπου ντουμπλάρει μουσικά την πρωταγωνίστρια Ηλιάνα Μαυρομάτη – που υποδύεται τη Ζέτα.

Μέσα από τις δισκογραφικές προτάσεις της, η Αφροδίτη Χατζημηνά αποδεικνύει την ποικιλία και την ευελιξία της και αναδεικνύει τις διάφορες πτυχές των ερμηνευτικών ικανοτήτων τους.

Το «Νιώσε Με» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ