Το νέο single του Βασίλη Πορφυράκη.

Ο Βασίλης Πορφυράκης φέρνει στο προσκήνιο το «Παραμιλάς», ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ‘90s και μας το χαρίζει με την εξαιρετική φωνή του.

Το «Παραμιλάς» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998 με τη φωνή του Στάθη Αγγελόπουλο και αποτελεί μία από τις μεγάλες επιτυχίες εκείνης της εποχής και ένα από τα πιο γνωστά λαϊκά τραγούδια.

Με τον δικό του μοναδικό τρόπο του, ο Βασίλης Πορφυράκης συστήνει εκ νέου το «Παραμιλάς» στο κοινό, μέσα από μία ανανεωμένη παραγωγή που επιμελήθηκε ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Διαφήμιση

Τους στίχους του «Παραμιλάς» έχει γράψει η Εύη Δρούτσα και η μουσική του τραγουδιού ανήκει στον Νίκο Ιακωβίδη.

Η επανεκτέλεση του «Παραμιλάς» από τον Βασίλη Πορφυράκη αναδεικνύει τον χαρακτήρα του τραγουδιού, προσθέτοντας έναν φρέσκο και σύγχρονο ήχο σε αυτήν την αγαπημένη επιτυχία.

Ο Βασίλης Πορφυράκης έχει ξεχωρίσει από τα singles του και τη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us» και στο «Χ Factor», μέσα από το οποίο ήρθε σε επαφή με το κοινό για πρώτη φορά.

Το «Παραμιλάς» συνοδεύεται από ένα music video κινηματογραφικής αισθητικής που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα που μεταφέρει το τραγούδι.

Το νέο single «Παραμιλάς» του Βασίλη Πορφυράκη κυκλοφορεί από την Panik Platinum,

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ