Ακούστε το νέο τραγούδι το Ηλία Βρεττού.

Ο Ηλίας Βρεττός, με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Ξέρεις Πού Θα Με Βρεις», συνεχίζει να μαγνητίζει το κοινό με τη μοναδική φωνή του και τον χαρακτηριστικό μουσικό ύφος του.

Ο επιτυχημένος και αγαπητός καλλιτέχνης μοιράζεται μαζί μας ένα ρυθμικό και γεμάτο συναίσθημα τραγούδι, που έχει ήδη αγαπηθεί μέσα από τις live εμφανίσεις του το προηγούμενο χρονικό διάστημα και φιλοδοξεί να γίνει το σύνθημα του φετινού καλοκαιριού.

Ο συνδυασμός της μουσικής του Γιάννη Φακίνου και των στίχων του Θοδωρή Μάκρα δημιουργούν μία συναρπαστική ατμόσφαιρα που αποτελεί ιδανική συντροφιά για το καλοκαίρι.

Διαφήμιση

Το εντυπωσιακό music video για το «Ξέρεις Πού Θα Με Βρεις», το οποίο γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της Θεσσαλονίκης με τη σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κωστελίδη / Bodega Visuals, μας ταξιδεύει σε έναν κινηματογραφικό κόσμο γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

Η σκηνοθετική αισθητική του video clip ταιριάζει απόλυτα με την ενέργεια του τραγουδιού, δημιουργώντας μία οπτική εμπειρία που συμπληρώνει την ακουστική απόλαυση.

Ο Ηλίας Βρεττός, με την επιτυχημένη πορεία του και την ενέργεια και το πάθος που εκπέμπει στη σκηνή, προετοιμάζεται για ένα ακόμα αξέχαστο μουσικό καλοκαίρι.

Μετά τις πολύμηνες εμφανίσεις του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που στέφθηκαν από απόλυτη επιτυχία, ετοιμάζεται να χαρίσει άλλο ένα συναρπαστικό μουσικό καλοκαίρι με live εμφανίσεις σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, προσφέροντας αξέχαστες μουσικές εμπειρίες.

Το «Ξέρεις Πού Θα Με Βρεις» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ