Νέο τραγούδι από τη σειρά «Σασμός» – Η συγκινητική αφιέρωση στα θύματα των Τεμπών

Με το «Ματωμένο Δοξάρι», ένα ιδιαίτερο τραγούδι που ερμηνεύει ο Ηλίας Παλιουδάκης, ο Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας συνεχίζουν να μας χαρίζουν μοναδικές μουσικές στιγμές με τα τραγούδια του άκρως επιτυχημένου soundtrack για τη σειρά «Σασμός».

Το «Ματωμένο Δοξάρι», που συνδυάζει αρχαιοελληνική μουσική και παραδοσιακή κρητική λύρα, αλλά και καθηλωτικούς στίχους, είναι ένα τραγούδι που οι δημιουργοί του αφιερώνουν στη μνήμη των συνανθρώπων μας που έχασαν τη ζωή τους στη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

Ντύνοντας την καθηλωτική σειρά του Alpha, το «Ματωμένο Δοξάρι» μιλά για όλα τα συναισθήματα που κατακλύζουν τους πρωταγωνιστές, όπως ο πόνος, η οργή και η δύναμη ψυχής, μέχρι να φτάσουν στον «Σασμό».

Διαφήμιση

Όπως και όλα τα ξεχωριστά τραγούδια από τη σειρά «Σασμός» που έχουν αγαπηθεί πολύ και ξεχωρίσει, τη μουσική του «Ματωμένο Δοξάρι» υπογράφει ο Νίκος Τερζής και τους στίχους του ο Γιάννης Κότσιρας.

Το «Ματωμένο Δοξάρι» δίνει συνέχεια στον κύκλο τραγουδιών της φετινής σεζόν της σειράς «Σασμός».

Έχουν προηγηθεί τα τραγούδια «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο, «Το Δωμάτιο Βρίζω» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, το «Πύρινες Καρδιές» με τον Δημήτρη Μπάση, «Τα Θαύματα» με τη Μελίνα Ασλανίδου, το «Θνητοί Θεοί» με τον Γιάννη Κότσιρα και το «Κερί Αναμμένο» με ερμηνευτή τον Βασίλη Σκουλά.

Πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε το «Φιλάω Σταυρό» στο οποίο ένωσαν τις δυνάμεις τους οι Κωνσταντίνος & Ματθαίος Τσαχουρίδης και ο Δημήτρης Μπάσης.

Ο Ηλίας Παλιουδάκης έντυσε με τη φωνή του νωρίτερα φέτος ακόμα ένα ξεχωριστό τραγούδι για τη δημοφιλή σειρά με τίτλο «Πώς Να Σωπάσω Τον Καημό», το οποίο εντάχθηκε στην ενότητα «Τα Τεριζίτικα Του Σασμού», μία σειρά τραγουδιών που συνδυάζουν την παραδοσιακή, τη βυζαντινή και την ambient μουσική.

Το «Ματωμένο Δοξάρι», όπως όλα τα τραγούδια της σειράς «Σασμός», κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

ΠΗΓΗ