Ένα τραγούδι με έντονο αιγαιοπελαγίτικο άρωμα από την Κατερίνα Λιόλιου.

Η Κατερίνα Λιόλιου δίνει το μελωδικό σύνθημα του φετινού καλοκαιριού και δηλώνει «Πάω Στο Νησί» με το νέο single και music video που κυκλοφορεί.

Συνεχίζοντας τα επιτυχημένα δισκογραφικά της βήματα, η Κατερίνα Λιόλιου, μία από τις πλέον επιτυχημένες, εντυπωσιακές και αγαπητές τραγουδίστριες της νεότερης γενιάς, δίνει φωνή στην πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου.

Το «Πάω Στο Νησί» είναι ένα τραγούδι με έντονο αιγαιοπελαγίτικο άρωμα, που σου δημιουργεί τη διάθεση να ταξιδέψεις μακριά, σε κάποιο από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων.

Διαφήμιση

Οι μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού, που κυκλοφορεί από την Panik Records, ανήκουν στον ταλαντούχο Λευτέρη Κιντάτο.

Το μουσικό βίντεο του τραγουδιού γυρίστηκε στη Σύρο, ένα από τα όμορφα νησιά των Κυκλάδων, και μας ταξιδεύει μουσικά σε όλα όσα συμβολίζει το ελληνικό καλοκαίρι.

Η Κατερίνα Λιόλιου μας παρουσιάζει μία εντυπωσιακή εικόνα της Σύρου, συνδυάζοντας το τραγούδι με τα μοναδικά τοπία του νησιού.

Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο «Club 22» της Αθήνας, δίπλα στον Πάνο Κιάμο, καθώς και τα solo live της ανά την Ελλάδα, που γίνονται κάθε φορά sold out.

H Κατερίνα Λιόλιου συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις και να θριαμβεύει στη μουσική σκηνή με την εξαιρετική φωνή και το εκρηκτικό ταλέντο της.

Με το νέο τραγούδι της, η Κατερίνα Λιόλιου μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα μουσικό ταξίδι στη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού, όπου η μελωδία και οι στίχοι συνδυάζονται με την ομορφιά των ελληνικών νησιών.

Ας αφήσουμε λοιπόν το τραγούδι της Κατερίνας Λιόλιου να μας ταξιδέψει σε μία εποχή γεμάτη θάλασσα, ηλιοβασιλέματα και ατελείωτη χαρά.

ΠΗΓΗ