Νέο τραγούδι από τη Λένα Ζευγαρά.

Η Λένα Ζευγαρά δίνει τον ξεχωριστό ρυθμό της στο φετινό καλοκαίρι με το νέο τραγούδι της «Ας Τα Λέμε Καλά».

Η ξεχωριστή Λένα Ζευγαρά, με τις αλλεπάλληλες επιτυχίες που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου, τις ραδιοφωνικές συχνότητες και το YouTube, επανέρχεται με ένα δυναμικό και ρυθμικό τραγούδι.

Τη μουσική του «Ας Τα Λέμε Καλά» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στη Βίκυ Γεροθόδωρου.

Διαφήμιση

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» συνοδεύεται από ένα video clip με κινηματογραφική αισθητική, γεμάτο καλοκαιρινή αύρα και μουσική, το οποίο σκηνοθέτησαν ο Steven Airth και ο Spiros Kapsilis.

Η Λένα Ζευγαρά κεντρίζει τα βλέμματα και καταφέρνει να μεταδώσει την ενέργειά της στον θεατή, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές που μας ταξιδεύουν σε έναν κόσμο γεμάτο μουσική και συναισθήματα.

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» ακολουθεί για τη Λένα Ζευγαρά την κυκλοφορία των singles «Πόσο Σ’ Αγάπησα» και του «Διαβάστηκε» νωρίτερα φέτος.

Αυτή την περίοδο η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να χαρίζει ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές και live, μέσα από τις εμφανίσεις της στο «Fantasia» μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη σε ένα άκρως επιτυχημένο σχήμα που έχει γίνει talk of the town στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Με την εκρηκτική παρουσία της και το ταλέντο της, η Λένα Ζευγαρά συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές του κοινού και να εντυπωσιάζει με τη μουσική της.

Η πορεία της Λένας Ζευγαρά αποδεικνύει ότι είναι μία τραγουδίστρια που διαμορφώνει τις τάσεις και συνεχίζει να εξελίσσεται με κάθε νέα κυκλοφορία της.

Το «Ας Τα Λέμε Καλά» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ