Το τραγούδι είναι προάγγελος του νέου άλμπουμ του Χρήστου Λεοντή σε ερμηνεία του Μίλτου Πασχαλίδη.

Ο Χρήστος Λεοντής, ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες συνθέτες, επαναφέρει στο προσκήνιο το τραγούδι «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό» σε συνεργασία με τον διαχρονικό Μίλτο Πασχαλίδη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης μας παρουσιάζει μία φρέσκια προσέγγιση του κλασικού τραγουδιού με την υπογραφή του Χρήστου Λεοντή στη μουσική και του Μήτσου Ευθυμιάδη στους στίχους.

Το «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό» κυκλοφόρησε το 1975 με την ερμηνεία του αγαπημένου Μανώλη Μητσιά στον θρυλικό δίσκο «Παραστάσεις» του Χρήστου Λεοντή, έναν από τους σημαντικότερους δίσκους της ελληνικής μουσικής.

Διαφήμιση

Το τραγούδι γράφτηκε αρχικά για το θεατρικό έργο «Προστάτες» του Μήτσου Ευθυμιάδη, που ανέβηκε στο υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης το 1975 με τη σκηνοθεσία του Καρόλου Κουν.

Αυτή η νέα εκδοχή του «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό» είναι προάγγελος του επερχόμενου άλμπουμ του Χρήστου Λεοντή με τίτλο «Ήθελα Κάτι Να Σου Πω», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο από το Ogdoo Music Group.

Το άλμπουμ θα περιλαμβάνει μία συνδυασμένη προσέγγιση, με κλασικά τραγούδια του Χρήστου Λεοντή σε ερμηνεία του Μίλτου Πασχαλίδη και νέες ενορχηστρώσεις που θα φέρουν μία φρέσκια πνοή στον αρχικό ήχο τους.

Το «Μια Φορά Κι Έναν Καιρό» με την ερμηνεία του Μίλτου Πασχαλίδη είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη νοσταλγική αισθητική του παρελθόντος.

Η εκφραστική ερμηνεία του Μίλτου Πασχαλίδη δίνει νέα ζωή στους στίχους του Μήτσου Ευθυμιάδη, αναδεικνύοντας την ποιητική ομορφιά και τη βαθιά συναισθηματική φόρτιση του τραγουδιού.

Η συνεργασία μεταξύ του Χρήστου Λεοντή και του Μίλτου Πασχαλίδη αποτελεί έναν συνδυασμό δύο εξαιρετικών ταλέντων της ελληνικής μουσικής σκηνής. Και οι δύο καλλιτέχνες έχουν καταξιωθεί για την προσφορά τους στον χώρο της μουσικής και η σύμπραξή τους αναμένεται να επιφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ο Χρήστος Λεοντής, με τη μοναδική του δεξιοτεχνία και την ευαισθησία του, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό και αναγνωρίσιμο μουσικό ύφος.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, από την πλευρά του, διαθέτει μία ιδιαίτερη φωνή και ερμηνευτική ικανότητα που τον έχουν αναδείξει σε έναν από τους αγαπημένους καλλιτέχνες του ελληνικού κοινού.

ΠΗΓΗ