Ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά για τις έντονες αντιθέσεις έρωτα.

Ο Μπάμπης Στόκας τραγουδά για τα καιρικά φαινόμενα της ψυχής, ντύνοντας με τις μελωδίες και τη φωνή του το «Καλός Και Κακός Καιρός», ένα από τα θρυλικά ποιήματα του Κ. Π. Καβάφη.

Με το χαρακτηριστικό του μέταλλο και υπογράφοντας μία πλούσια μουσική σύνθεση, ο καταξιωμένος καλλιτέχνης μας χαρίζει ένα από τα «Αποκηρυγμένα» ποιήματα του σπουδαίου Αλεξανδρινού ποιητή.

Ένα ποίημα για τις έντονες αντιθέσεις του έρωτα, τη διαφορά ανάμεσα στο «μέσα» και στο «έξω» μας.

Διαφήμιση

Το single «Καλός Και Κακός Καιρός» συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο ιδιαίτερης και vintage αισθητικής, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Γκάβαλου.

Ο Μπάμπης Στόκας αποδίδει με μοναδικό τρόπο τα συναισθήματα και τις αντιθέσεις που υπάρχουν στην ανθρώπινη ψυχή.

Με την ισχυρή του φωνή και την έντονη ερμηνεία του, ο Μπάμπης Στόκας καταφέρνει να μαγέψει το κοινό και να το προσκαλέσει σε έναν εσωτερικό κόσμο συναισθημάτων, προσφέροντας ένα ταξίδι στην ευαισθησία και την ποίηση των στίχων του Κ. Π. Καβάφη.

Μπάμπης Στόκας: Η ξεχωριστή προακρόαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες

Με την προσωπική ματιά του, ο Μπάμπης Στόκας αποδεικνύει την ικανότητά του να συνδυάζει τη μουσική του με την ποίηση, δημιουργώντας ένα μοναδικό και συναισθηματικό αποτέλεσμα.

Το «Καλός Και Κακός Καιρός» αποτελεί προπομπό του επερχόμενου νέου άλμπουμ του Μπάμπη Στόκα, με τίτλο «Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά», που θα κυκλοφορήσει από την Panik Oxygen, την Τρίτη 6 Ιουνίου.

Το άλμπουμ, η πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του Μπάμπη Στόκα μετά από σχεδόν δώδεκα χρόνια, περιλαμβάνει 11 μοναδικά τραγούδια, σε μουσική και στίχους του ίδιου καθώς και άλλων δημιουργών.

ΠΗΓΗ