Ο Νίκος Απέργης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του.

Ο Νίκος Απέργης μας χαρίζει την απόλυτη καλοκαιρινή επιτυχία με το νέο single «Γελάς».

Στο νέο τραγούδι του, ο ταλαντούχος και αγαπητός καλλιτέχνης συνεργάζεται για πρώτη φορά με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, ο οποίος υπογράφει τη μουσική μαζί με τον Κωνσταντίνο Παντζή, δημιουργώντας έναν μοναδικό ήχο.

Τους στίχους του «Γελάς» έγραψε μία εξίσου σπουδαία δημιουργός, η Ελεάνα Βραχάλη, προσθέτοντας το δικό της μοναδικό στίγμα στο τραγούδι.

Διαφήμιση

Το «Γελάς» είναι ένα pop, up tempo και γεμάτο θετική διάθεση τραγούδι, με το οποίο ο Νίκος Απέργης συνεχίζει την επιτυχημένη δισκογραφική πορεία του, με τραγούδια που αγαπά το κοινό, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και views YouTube.

Η απόλυτα αισιόδοξη αύρα του «Γελάς» μεταφέρεται και μέσα από το music video, που σκηνοθέτησε η Luna Al Masri, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία animation, καθώς και μία ευχάριστη έκπληξη.

Στο πλευρό του Νίκου Απέργη εμφανίζεται για πρώτη φορά σε ένα video clip η σύζυγός του Δώρα.

Το music video για τον «Γελάς» αναδεικνύει τον αισιόδοξο και ενθαρρυντικό χαρακτήρα του τραγουδιού, προσφέροντας μία οπτική απόδοση που συνοδεύει τέλεια το μουσικό μήνυμα.

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Νίκος Απέργης ενθουσιάζει το κοινό και με τις live εμφανίσεις του στο «Stage» της Θεσσαλονίκης, πλαισιωμένος από το επιτυχημένο σχήμα το οποίο γοήτευσε την Αθήνα, στη σκηνή του «Cabaret», τους προηγούμενους μήνες.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα του Μιχάλη Χατζηγιάννη από τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιού θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό.

Το «Γελάς» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ