Ο Παναγιώτης Τσαφαράς δίνει μία σύγχρονη αίσθηση στο αγαπημένο τραγούδι.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς φέρνει στο σήμερα ένα από τα πιο αγαπημένα τραγούδια των ‘00s.

Αποτελώντας έναν από τους τάχιστα ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές ο Παναγιώτης Τσαφαράς τραγουδά «Την Κλήση Προωθώ» και κερδίζει, για ακόμα μία φορά, τις εντυπώσεις, ενισχύοντας τη συνολική εντύπωση.

Το «Την Κλήση Προωθώ» κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2007 και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες εκείνης της χρονιάς και παραμένει αγαπημένο έως και σήμερα.

Διαφήμιση

Τη μουσική του τραγουδιού έγραψε ο Ευθύβουλος Θεοχάρους και τους στίχους ο Εύριπος και η Μαίρη Καντιώτη.

Με την ξεχωριστή χροιά του, ο Παναγιώτης Τσαφαράς μας μαγεύει μέσα από μία δυναμική διασκευή του τραγουδιού «Την Κλήση Προωθώ», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum και το κάνει σύνθημα ξανά.

Το single συνοδεύεται από ένα εξίσου δυναμικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος, με τον Παναγιώτη Τσαφαρά να μας ξεσηκώνει και με την παρουσία του.

Η φρεσκάδα και η ενέργεια που εκπέμπει ο Παναγιώτης Τσαφαράς με τη φωνή του δίνει μία νέα πνοή στο τραγούδι και μία σύγχρονη αίσθηση στο αγαπημένο τραγούδι.

Ο Παναγιώτης Τσαφαράς καταφέρνει να διατηρήσει τον χαρακτήρα του πρωτότυπου τραγουδιού, ενώ προσθέτει τη δική του προσωπική πινελιά.

Με τον δυναμισμό και την ενέργεια που εκπέμπει, ο Παναγιώτης Τσαφαράς αναβιώνει την νοσταλγία για την εποχή των ’00s και αναδεικνύει τη διαχρονικότητα του τραγουδιού «Την Κλήση Προωθώ».

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ