Η Daphne Lawrence αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την εκπληκτική μουσική προσωπικότητά της.

Η Daphne Lawrence, η καλλιτέχνιδα με την εντυπωσιακή φωνή και το πολύπλευρο μουσικό ταλέντο, κυκλοφορεί μία ολοκαίνουργια καλοκαιρινή επιτυχία.

Η hitmaker Daphne Lawrence παρουσιάζει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Άβυσσος», που αναμένεται να δροσίσει το φετινό καλοκαίρι και υπόσχεται να δημιουργήσει ένα θετικό και ενθουσιώδες κλίμα.

Το «Άβυσσος» είναι ένα hot καλοκαιρινό τραγούδι με catchy στίχους δια χειρός της ίδιας της Daphne Lawrence και του Ripen σε μουσική παραγωγή του Chico Beatz και του GKal.

Διαφήμιση

Η Daphne Lawrence με το «Άβυσσος» αποδεικνύει τη δημιουργικότητά της και την ικανότητά της να προσαρμόζεται σε διαφορετικά μουσικά είδη και αναδεικνύει τον μοναδικό μουσικό χαρακτήρα της.

Άκρως εντυπωσιακή απολαμβάνουμε την Daphne Lawrence και στο music video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία του Dimitris Preve.

Μοναδικά looks με άρωμα Βερσαλλιών, εκκεντρικές εμφανίσεις και στιλιστικά statements κάνουν το video clip του «Άβυσσος» να μην θυμίζει κανένα άλλο στην ελληνική δισκογραφία.

Το video clip του «Άβυσσος» ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή αισθητική του και αποτελεί έναν μοναδικό καλλιτεχνικό προσανατολισμό για την Daphne Lawrence, η οποία αποδεικνύει για μία ακόμα φορά την εκπληκτική μουσική προσωπικότητά της.

Το single «Άβυσσος» της Daphne Lawrence κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming πλατφόρμες από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ