Αισθητική, ενέργεια και σύγχρονα pop τραγούδια: Το τρίπτυχο της Kianna

Χορεύει, έχει αισθητική, ενέργεια και τα πιο σύγχρονα pop τραγούδια. Η Kianna είναι αναμφίβολα το next best thing στην ελληνική μουσική σκηνή.

Με τον συνδυασμό της προσωπικότητάς της, της αισθητικής της και της μουσικής προσέγγισής της, καταφέρνει να ξεχωρίζει και να δημιουργεί έναν δικό της ήχο.

Η Kianna έρχεται να δώσει στη σύγχρονη ελληνική pop cutting edge αισθητική, engaging χορογραφία και idol attitude.

Διαφήμιση

Ένας σπάνιος συνδυασμός που είναι προφανής και στο εντυπωσιακά minimal video clip για το νέο τραγούδι της με τίτλο «Θέλω Να Κοιτάς».

Η χορογραφία του video clip είναι εντυπωσιακή και προσθέτει μία επιπλέον διάσταση στο τραγούδι, ενώ το παιχνίδι με τα ολοζώντανα ανθρώπινα σώματα δημιουργεί μία μαγευτική αισθητική.

Τη σκηνοθεσία του music video υπέγραψε ο Κώστας Καρύδας και την επιμέλεια ανέλαβε ο Μιχάλης Παπανικολάου.

Το «Θέλω Να Κοιτάς» είναι ένα τραγούδι που θα σας καθηλώσει από την πρώτη στιγμή που θα το ακούσετε.

Η μουσική είναι εθιστική και η σύγχρονη παραγωγή, με την υπογραφή του Barrice, αποδεικνύει την εξαιρετική ικανότητα της Kianna να προτείνει τραγούδια που συναρπάζουν.

Η Kianna αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο μία ταλαντούχα τραγουδίστρια, αλλά και μία εκρηκτική καλλιτέχνιδα που έχει πολλά να προσφέρει.

Με τη μοναδική φωνή της, το εντυπωσιακό ταλέντο και τον μοντέρνο ήχο της, καταφέρνει να κερδίσει το κοινό και να βάζει τις βάσεις για να αφήσει το δικό της αποτύπωμα στη μουσική βιομηχανία.

Το «Θέλω Να Κοιτάς» της Kianna κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ