Η Νικόλ Σαραβάκου υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε όλα τα τραγούδια του νέου άλμπουμ της.

Η «Βόλτα Στην Πόλη» είναι το δεύτερο άλμπουμ της Νικόλ Σαραβάκου, μέσα από το οποίο η νεαρή ταλαντούχα ερμηνεύτρια μας συστήνεται και ως τραγουδοποιός.

Το άλμπουμ περιλαμβάνει 10 τραγούδια, τις προσωπικές αστικές ιστορίες της Νικόλ Σαβαρακου, κάτι σαν ημερολόγιο με τις εξομολογήσεις και τα βιώματά της.

Η Νικόλ Σαραβάκου υπογράφει τους στίχους και τη μουσική σε όλα τα τραγούδια, εκτός από τη «Συνταγή», ένα τραγούδι που στιχουργικά και ερμηνευτικά μοιράζεται με τον αγαπημένο της Φοίβο Δεληβοριά.

Διαφήμιση

Οι μουσικές συνθέσεις της αναδεικνύουν μια προσωπική αισθητική και εκφράζουν την ευαισθησία της Νικόλ Σαραβάκου.

«Βόλτα Στην Πόλη» με ένα άλμπουμ με σύγχρονα ακούσματα, ένα κορίτσι της γενιάς και της εποχής της, γλυκιά μελαγχολία και χιούμορ τα κύρια συστατικά.

Η Νικόλ Σαραβάκου μας προσκαλεί σε μία «Βόλτα Στην Πόλη» με οδηγό την αυθεντικότητά της και την προσωπική εκφραστικότητα της μουσικής της.

Τις εμπνευσμένες ενορχηστρώσεις έκανε ο Δημήτρης Σιάμπος, και στα τραγούδια έπαιξαν σπουδαίοι και καταξιωμένοι μουσικοί, όπως ο Νεοκλής Νεοφυτίδης, ο Αντώνης Ανδρέου, ο Νίκος Μέρμηγκας, ο Άρης Ζέρβας και πολλοί άλλοι.

Οι ηχογραφήσεις και οι μίξεις έγιναν στα ιστορικά Antart Studios από τον εξαιρετικό Νίκο Γκουντινάκη. Την παραγωγή έκανε η Maze Music Productions.

Η Νικόλ Σαραβάκου καταφέρνει να μαγέψει το κοινό με τις ερμηνείες της και να μεταφέρει τον ακροατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και εικόνες με τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Με την εκφραστικότητά της και τον συναισθηματικό τρόπο που ερμηνεύει, καταφέρνει να δημιουργήσει τη δική της σφραγίδα στη μουσική σκηνή.

Το άλμπουμ «Βόλτα Στην Πόλη» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Oxygen.

Ακούστε επίσης το άλμπουμ στο Spotify.

Το tracklist

1. Βόλτα Στην Πόλη
2. Αγάπες Των Μετρό
3. Η Συνταγή (με τον Φοίβο Δεληβοριά)
4. Άστρωτα Κρεβάτια
5. Φωτογραφία
6. Μάχες Εντός Μου
7. Δεν Κάνεις
8. Είμαι Πρόβλημα
9. Θέλω
10. Σόλο

ΠΗΓΗ