Ένα εξωτικό video clip με καλοκαιρινή διάθεση για το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου.

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του κυκλοφορώντας φέτος το καλοκαίρι το instant hit «Υποφέρω».

Ο κορυφαίος τραγουδιστής δείχνει και πάλι το απίστευτο αισθητήριό του για την επιλογή τραγουδιών που αγαπάει το κοινό του.

Ο Πάνος Κιάμος δεν διστάζει ποτέ να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται, με απόλυτη ελευθερία και χωρίς καλλιτεχνικά συμπλέγματα.

Διαφήμιση

Με τη μοναδική φωνή του, καταφέρνει να μαγνητίζει τους ακροατές του και να τους κρατάει σε αγωνία για την επόμενη επιτυχία του.

Πιάνοντας πάντα τον μουσικό σφυγμό του κοινού, ο Πάνος Κιάμος χαρίζει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη: Από το «Θα Απουσιάζω» και το «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», για να αναφέρουμε μόνο τα πιο πρόσφατα, έως το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, το instant hit single «Υποφέρω».

Το «Υποφέρω», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Παπαθανασίου, είναι μία εκρηκτική συνεργασία με τον Zeraw, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή του τραγουδιού και συμμετέχει και στο rap.

Το νέο τραγούδι του Πάνου Κιάμου μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα εξωτικό video clip με καλοκαιρινή διάθεση σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το «Υποφέρω» ακολουθεί για τον Πάνο Κιάμο την επιτυχία «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» με τη συμμετοχή του Oge, που κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ανεβαίνοντας στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το νέο single του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Υποφέρω» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

Δείτε τους στίχους του «Υποφέρω» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ