Οι ΜΕΛΙSSES ταξιδεύουν στη δεκαετία του 1970 στο video clip του «30 – 40».

Οι ΜΕΛΙSSES παρουσιάζουν μέσα από ένα συναρπαστικό music video το νέο τραγούδι τους «30 – 40».

Το No. 1 συγκρότημα της χώρας, κάθε τραγούδι του οποίου κατακτά την κορυφή του ραδιοφωνικού airplay επί σειρά εβδομάδων και μετρά εκατομμύρια digital streams και views στο YouTube, δίνει τον ρυθμό μέσα από το νέο τραγούδι του «30 – 40».

Το «30-40» είναι ένας ύμνος στην αγάπη, με δυναμικό ρυθμό, disco επιρροές και την αστείρευτη ενέργεια που διακρίνει τις ΜΕΛΙSSES.

Διαφήμιση

Τη μουσική και τους στίχους του «30 – 40» υπογράφουν οι ίδιες οι MEΛΙSSES.

Το video του «30 – 40 (Oh Yes Do)» σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης και γεφυρώνει το χθες με το σήμερα μέσα από ένα ευρηματικό concept, στο οποίο οι ΜΕΛΙSSES ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο.

Με άρωμα από παλαιότερες δεκαετίες, το video συνδυάζει μοναδικά την ανεμελιά εκείνης της εποχής με το party mood κάθε καλοκαιριού, αλλά και μία πρωτότυπη πρόταση γάμου.

«Για πάντα μαζί σου / Στο δάκρυ, στο φιλί σου / Στα πιο τρελά μας όνειρα / 30 – 40 θα σ’ αγαπώ για πάντα / Για μια ζωή και για άλλη μια», τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας στο «30 – 40».

Το «30 – 40» είναι το επόμενο τραγούδι που κυκλοφορούν οι ΜΕΛΙSSES μετά την επιτυχία «Crayon», που κυριάρχησε για επτά συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού Airplay Chart και τέσσερις εβδομάδες στο No. 1 του Μικτού Airplay Chart.

Το «30 – 40» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Δείτε τους στίχους του «30 – 40» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ