Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η πρώτη γυναίκα νικήτρια στα χρονικά του ελληνικού «X Factor».

Την Κυριακή 10 Ιουλίου, ο μεγάλος τελικός του «X Factor» ανέδειξε το νέο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής μέσα από ένα live show – υπερθέαμα, με ερμηνείες και σκηνικές παρουσιάσεις που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Οι κριτές – μέντορες, Μιχάλης ΚουινέληςΧρήστος ΜάστοραςΜαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος, ρίχθηκαν με ζήλο στην τελική αναμέτρηση και διεκδίκησαν τη νίκη της ομάδας τους.

Στον αγωνιώδη ημιτελικό του «X Factor» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουλίου, πέντε διαγωνιζόμενοι πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό.

Οι Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, και η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου τα έδωσαν όλα στη σκηνή σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό διαγωνιστικό μέρος.

Οι διαγωνιζόμενοι δοκιμάστηκαν σε καινούργια τραγούδια αλλά και σε παλαιότερα που έχουν ερμηνεύσει στην πορεία τους στο «X Factor», καθώς και σε ντουέτα με τους μέντορές τους.

Δίπλα στην κριτική επιτροπή βρέθηκαν ο Ηλίας Ψινάκης και ο Νίκος Μουρατίδης, με τα, όπως πάντα, καυστικά αλλά και εύστοχα σχόλιά τους.

Highlight της βραδιάς του τελικού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε μία guest εμφάνιση που θα συζητηθεί. Ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις πλατινένιες επιτυχίες παρουσίασε ένα live act αποκλειστικά για το «X Factor».

Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος μετέφεραν τον παλμό και την αγωνία από το backstage.

Η μεγάλη νικήτρια

Οι τηλεθεατές έκριναν το τελικό αποτέλεσμα με δωρεάν online ψηφοφορία στο www.xfactorgreece.gr και στο mobile app του Mega.

Μετά το τέλος του πρώτου διαγωνιστικού μέρους, ανακοινώθηκε ότι στην πέμπτη θέση του «X Factor» τερμάτισαν οι Γίναμε από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη και στην τέταρτη θέση ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.

Στην τελευταία φάση του τελικού διαγωνίστηκαν η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου και η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Η νικήτρια του «X Factor», η οποία κέρδισε 150.000 ευρώ, το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο που έχει δοθεί στην ελληνική τηλεόραση, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records, είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα.

Για πρώτη φορά στο «X Factor» χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ, θα δοθεί και στον δεύτερο φιναλίστ, ο οποίος ήταν ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου.



ΠΗΓΗ