Η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Φοίβου μετά από δέκα χρόνια.

Κοινές δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκαναν ο Φοίβος και η Δέσποινα Βανδή, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του μιούζικαλ «Γεια» στο Θέατρο Ριάλτο το βράδυ της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου.

Ο Δημήτρης Μαλισσόβας, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία, δημιούργησε μία ευφάνταστη ιστορία με ραχοκοκαλιά τα τραγούδια του «Γεια», τα οποία ενορχήστρωσε ειδικά για τη θεατρική μεταφορά ο Φοίβος.

Η πρεμιέρα της παράστασης πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία αφού το παρών έδωσαν πολλά λαμπερά πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Μεταξύ αυτών και η Δέσποινα Βανδή, η οποία πόζαρε στο πλευρό του Φοίβου για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί μπροστά από τους φωτογράφους, τον Νοέμβριο του 2012, όταν η Δέσποινα Βανδή είχε παρουσιάσει τη δική της συλλογή ρούχων για γνωστή εταιρεία.

«Τα δικά μου συναισθήματα είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει την παράσταση η Δέσποινα, είναι ο μεγάλος κριτή», είπε ο Φοίβος.

«Είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας, γι’ αυτό στεναχωριόμαστε πολλές φορές, και θα μου πει τη γνώμη της, όποια κι αν είναι αυτή. Γιατί να μην ξανασμίξουμε; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι», πρόσθεσε.

Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε από την πλευρά της: «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε με τον Φοίβο. Μπορεί να δείτε ξανά κάτι από εμάς».

«Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση, είμαι πολύ περίεργη να δω την παράσταση. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το “Γεια”, είπα “κι εγώ πού είμαι;”», ανέφερε για την πρώτη αντίδρασή της.

Η Δέσποινα Βανδή ανάρτησε μάλιστα στον λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται με τον Φοίβο στο περιθώριο της πρεμιέρας του μιούζικαλ «Γεια» και ανταλλάσσουν ένα στοργικό φιλί.

«Έχω αγωνία! Είμαι εδώ γεμάτη χαρά για τον Φοίβο και συγκίνηση! Σαν να μην πέρασε μια μέρα! 20 χρόνια μετά!» έγραψε.



ΠΗΓΗ