Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους.

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου άνοιξαν τις πόρτες του «Box Athens» την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και έδωσαν το σύνθημα για την απόλυτη live clubbing εμπειρία.

Ο καταξιωμένος και αγαπητός Διονύσης Σχοινάς παρέσυρε το κοινό στον ρυθμό του ερμηνεύοντας επιτυχίες δικές του αλλά και από όλο τα φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας μέσα από μια απίστευτα αστείρευτη ενέργεια.

Η Ήβη Αδάμου, μία από τις πιο ξεχωριστές και δυναμικές παρουσίες στα μουσικά δρώμενα, έβαλε στις νύχτες στο «Box Athens» το άρωμα των επιτυχιών της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Παράλληλα, ερμήνευσε και τη νέο τραγούδι της με τίτλο «Ρίξε Με», που κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Μοναδική ήταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος η στιγμή όπου ο Διονύσης Σχοινάς και η Ήβη Αδάμου μοιράστηκαν τη σκηνή του «Box Athens» και τραγούδησαν live, κερδίζοντας για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις.

Τον δικό τους παλμό στο πρόγραμμα έδωσαν o Kid Young με ένα δυναμικό live act και η Charis Savva με την εντυπωσιακή της παρουσία επί σκηνής.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, το «Box Athens» θα είναι το απόλυτο place-to-be, με τον Διονύση Σχοινά και την Ήβη Αδάμου να πρωταγωνιστούν στο πιο δυνατό party της Αθήνας.

Φωτογραφίες

ΠΗΓΗ