Η πιο κεφάτη, πρωτότυπη και ανατρεπτική μουσική εκπομπή κάνει ακόμη πιο όμορφες, πιο μελωδικές και πιο διασκεδαστικές τις τηλεοπτικές στιγμές μας.

Μία μεγάλη παρέα αγαπημένων καλλιτεχνών έρχεται στην εκπομπή «Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.

Ο Στάθης Δρογώσης με τον Γιώργο Καραδήμο, τη Μυρτώ Βασιλείου και την Ελεονώρα Μανόνα, η Ρίτα Αντωνοπούλου με τον Σόλωνα Τσούνη, τον Άρη Αντωνόπουλο και τον Παντελή Κυραμαργιό και η Ελευθερία Πάτση είναι καλεσμένοι του Κωστή Μαραβέγια αυτήν την εβδομάδα στο «Δυνατά».

Μία υπέροχη βραδιά με έντεχνο ελληνικό και ξένο τραγούδι υπόσχονται να χαρίσουν οι παρέες που κατακλύζουν το πλατό με το ταλέντο και την ενέργειά τους.

Ο Στάθης Δρογώσης με την καλλιτεχνική παρέα του μιλούν για όλα εκείνα που τους απασχολούν και όλοι μαζί τραγουδούν στη σκηνή με τις σπουδαίες φωνές τους και μας μεταφέρουν σε μια πιο νοσταλγική ατμόσφαιρα.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τον δημοφιλή τραγουδιστή και τραγουδοποιό, όταν στην σκηνή εμφανίζεται η 10χρονη κόρη του και μας χαρίζουν ένα συγκινητικό ντουέτο.

Η Ρίτα Αντωνοπούλου έρχεται με ροκ διάθεση και αναπάντεχους συνδυασμούς τραγουδιών, καθώς μπορεί να ερμηνεύσει με την ίδια ευκολία από Miley Cyrus μέχρι πιο έντεχνα ελληνικά τραγούδια.

Η γνωριμία της με την παρέα που έρχεται μαζί της και η αποκάλυψη καλοκαιρινών ονείρων μονοπωλούν το ενδιαφέρον της κουβέντας με τον Κωστή Μαραβέγια, ενώ το κέφι όλων και η καλή χημεία μεταφέρεται επί σκηνής.

Το συγκρότημα της εναλλακτικής ροκ Δραμαμίνη, με την performer και τραγουδίστρια Νίνα Μαζάνη, φέρνουν φρέσκο ήχο και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό πάντρεμα.

«Δυνατά» με τον Κωστή Μαραβέγια, κάθε Παρασκευή, στις 22:00, στην ΕΡΤ1.
Η εκπομπή μεταδίδεται σε επανάληψη κάθε Κυριακή στις 23:30.

ΠΗΓΗ