Τα Mad Video Music Awards 2022 θα πραγματοποιηθούν στις 22 Ιουνίου και θα μεταδοθούν από το Mega σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τα Mad Video Music Awards, ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, έρχονται για 19η χρονιά.

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενωθούν, με την ενέργεια της μουσικής, στη σκηνή των φετινών Mad Video Music Awards και θα απογειώσουν το κοινό.

Το line up του κορυφαίου μουσικού θεσμού επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και ξεχωριστές καλλιτεχνικές συνεργασίες, που θα μεταφέρουν στο κοινό την ξεχωριστή ενέργεια και το vibe αισιοδοξίας και διασκέδασης των Mad Video Music Awards 2022.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή των Mad Video Music Awards 2022 είναι οι:

Ήβη Αδάμου, Γιώργος Αλκαίος, Αναστασία, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άσπα, Καίτη Γαρμπή, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Κακοσαίος, Γιώργος Μαζωνάκης, ΜΕΛΙSSES, Έλενα Παπαρίζου, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Θοδωρής Φέρρης, Antique, Display, Fly Lo, FY, good job nicky, Jitano, Joanne, Josephine, KG & Greg, Kings, Light, Marseaux, Κonnie Metaxa, Mc Daddy, Snik, Stefania, Tamta, Thug Slime, Trannos, Vegas, Vlospa.

Οι υποψηφιότητες των Mad Video Music Awards 2022

Για πρώτη φορά στην ιστορία των Mad Video Music Awards, αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνονται με την ενέργεια της μουσικής και συμμετέχουν όλοι μαζί σε ένα ξεχωριστό βίντεο.

Βραβεύσεις με απονεμητές – έκπληξη, αγαπημένοι καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live acts και μοναδικές μουσικές συνεργασίες επί σκηνής θα παρουσιαστούν στο εκρηκτικό show των Mad Video Music Awards, την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Το μοναδικό θεσμό μουσικών βραβείων της χώρας παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς. Μαζί του η Κonnie Μεταξά. Τη βραδιά ανοίγει ο DJ Αντώνης Δημητριάδης.

Τα Mad Video Music Awards θα προβληθούν για τρίτη χρονιά αποκλειστικά στο Mega, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.

ΠΗΓΗ