Η μουσική συνάντηση της χρονιάς.

Οι ΜΕΛΙSSES, το No. 1 συγκρότημα της χώρας, συναντά μουσικά τη super star Δέσποινα Βανδή στο «Έναστρον», σε μία συνεργασία που θα γράψει ιστορία.

Οι ΜΕΛΙSSES, έχοντας βάλει τη σφραγίδα τους στο live clubbing της Αθήνας τα τελευταία χρόνια και έχοντας αδιαμφισβήτητα  διαμορφώσει το σύγχρονο τρόπο διασκέδασης, ετοιμάζουν πυρετωδώς το νέο χώρο τους.

Η Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει χαράξει τη δική της ανεπανάληπτη διαδρομή στις live εμφανίσεις με shows που άφησαν εποχή, θα μαγέψει με τις επιτυχίες των 30 ετών της καριέρας της, τις ερμηνείες της και την αστείρευτη ενέργειά της.

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου, οι ΜΕΛΙSSES – ο Χρήστος Μάστορας, ο Κώστας Μαυρογένης και ο Θάνος Λαΐτσας – συναντήθηκαν με τη «βασίλισσά» τους, τη Δέσποινα Βανδή, στο «Έναστρον», όπου παρακολούθησαν τις εργασίες ολικής ανακαίνισης που γίνονται υπό τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου.

Ενώ ετοιμάζονται για τις εμφανίσεις τους στο «Έναστρον», οι ΜΕΛΙSSES συνεχίζουν να απολαμβάνουν την επιτυχία του τελευταίου single τους «Για Μένα Βράδιασε», το οποίο έχει εμφανιστεί για δύο συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του Ελληνικού και του Μικτού Airplay Chart, ενώ δυναμική είσοδο έχει κάνει στα ραδιόφωνο η επανεκτέλεση του τραγουδιού «Εγώ Για Δύο» από τον Χρήστο Μάστορα.

Η Δέσποινα Βανδή, στο μεταξύ, θα έχει στις αποσκευές τη δισκογραφική συνεργασία της με τον Γιώργο Θεοφάνους από την οποίο προέκυψαν τα τραγούδια «Ένα Τσιγάρο Διαδρομή», «Πέτρα», «Που Λες» και «Τα Καλοκαίρια Μου Μισά»

Το σχήμα του «Έναστρον» θα συμπληρώσουν οι KINGS και η Τάνια Μπρεάζου.

Μείνετε συντονισμένοι. Σε λίγες ημέρες θα αποκαλυφθούν ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες για τα βράδια μας στο «Έναστρον», που προβλέπονται μαγικά.

ΠΗΓΗ