Η Βάλια Χατζηθεοδώρου συμπρωταγωνιστεί στο video clip για το νέο τραγούδι των Alcatrash.

Οι Alcatrash, η πιο ανατρεπτική μπάντα της ελληνικής δισκογραφίας, κυκλοφορούν το νέο τραγούδι τους «Μπερδεμένος».

Το «Μπερδεμένος» είναι ένα up-tempo τραγούδι με catchy στίχο, με το οποίο οι Alcatrash μας χαρίζουν ακόμα μία επιτυχία με τη μοναδική σφραγίδα τους και ξεσηκώνουν.

Η μουσική του νέου single των Alcatrash ανήκει στον Alex Leon, ενώ τους στίχους τους έχει υπογράψει η Ρενέ.

Διαφήμιση

Το «Μπερδεμένος» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο μουσικό βίντεο που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

«Μπερδεμένος είμαι, εσύ δεν φταις πουθενά / Μπερδεμένος είμαι και θέλω χρόνο ξανά / Μπερδεμένος είμαι και ίσως φύγω μετά / Ερωτευμένος δεν είμαι μα θέλω να είσαι καλά»

Το «Μπερδεμένος» είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορούν οι Alcatrash για τη φετινή χρονιά και ακολουθεί για το συγκρότημα το «Χωρίς Εσένα», μία διασκευή της ομώνυμης επιτυχίας του Δημήτρη Κοργιαλά από τη δεκαετία του 2000.

Οι Alcatrash είναι ο Πέτρος Πυλαρινός στο τραγούδι, ο Ανδρέας Βούλγαρης στα πλήκτρα, ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος στα ντραμς και ο Σταύρος Κωστής στην κιθάρα.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου single τους, οι Alcatrash συνεχίζουν τόσο τις ζωντανές εμφανίσεις τους σε όλη την Ελλάδα όσο και να μας λένε «Καλό Μεσημεράκι» καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Το «Μπερδεμένος» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

Δείτε τους στίχους του «Μπερδεμένος» εδώ

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ