Ένα τραγούδι για τον έρωτα μπορεί να είναι και διασκεδαστικό και αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που μας μεταφέρουν οι Décho.

Οι Décho, το δημοφιλές συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με τη σημαντική μουσική πορεία, έρχονται με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία για να μας παρουσιάσουν το νέο τραγούδι τους με τίτλο «Κοπελιά Μου».

Όταν ο συνδυασμός του Balkan Ska με το παραδοσιακό λαϊκό και η τρομπέτα συναντά την ηλεκτρική κιθάρα, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό.

Το νέο single των Décho αποτελεί τη μουσική πρόταση του φετινού καλοκαιριού και θα σας καθηλώσει με τη ζωντάνια του.

Διαφήμιση

Το «Κοπελιά Μου» συνοδεύεται από ένα video clip με vintage στοιχεία και πλούσιο αυτοσαρκασμό από τα μέλη του συγκροτήματος που γυρίστηκε με τη σκηνοθεσία του Γιάννη Τόμτση.

Ένα τραγούδι για τον έρωτα μπορεί να είναι και διασκεδαστικό και αυτό είναι ακριβώς το μήνυμα που μας μεταφέρουν οι Décho με την ενθουσιώδη μουσική τους.

Οι μελωδίες τους αποπνέουν ρυθμό, ενώ οι στίχοι τους αντλούν έμπνευση από την αγάπη και τη ζωή. Το συγκρότημα καταφέρνει να συνδυάσει με έξυπνο τρόπο διάφορα μουσικά στοιχεία, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Με το «Κοπελιά Μου», οι Décho αποτυπώνουν τα βάσανα και τις χαρές του έρωτα με χιουμοριστικό τρόπο, προσφέροντας μία αναζωογονητική απόδραση από την καθημερινότητα.

Με μοναδικό χαρακτήρα και ενέργεια, οι Décho συνεχίζουν να εκπλήσσουν και να αποδεικνύουν ότι αξίζουν τη θέση τους στην εγχώρια μουσική σκηνή.

Οι Décho χαρακτηρίζονται ως ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της χώρας στην pop-rock σκηνή, κερδίζουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.

Έχουν να επιδείξουν εξαιρετικές συνεργασίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως οι Νίκος Πορτοκάλογλου, Νίκος Βέρτης, Στέλιος Ρόκκος, Δέσποινα Βανδή, Λάκης Παπαδόπουλος, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα, ΜΠΛΕ, αλλά και η Samantha Fox, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της και της εμφάνισής τους στην Ελλάδα.

Με το τραγούδι τους «Η Ίδια Ζάλη» αποτέλεσαν μία από τις τελικές επιλογές για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision του 2018, ενώ έχουν ντύσει μουσικά τις διαφημιστικές καμπάνιες γνωστών εταιρειών.

Οι Décho συμμετείχαν στον τελευταίο κύκλο του «X Factor», όπου έφτασαν έως τελική φάση των live χαρίζοντας πολύ όμορφες και ιδιαίτερες μουσικές στιγμές.

Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η ικανότητα να ξεσηκώνουν το κοινό όπου εμφανίζονται, ερμηνεύοντας με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο ελληνικές, αλλά και διεθνείς επιτυχίες, συνθέτοντας ένα εκρηκτικό playlist προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του κοινού τους.

ΠΗΓΗ