Μία παράσταση με θρυλικά τραγούδια από τη δεκαετία του 2000 μέχρι και το σήμερα.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του μουσικού αφιερώματος στα ’90s, οι Onirama επιστρέφουν στο Θέατρο Παλλάς για να παίξουν ξανά με τις δεκαετίες.

Την Τετάρτη 22 Μαρτίου, οι Onirama θα «ανακατέψουν» μελωδίες, ήχους και μουσικές εποχές, υποδεχόμενοι τον σπουδαίο ερμηνευτή Γιάννη Κότσιρα, σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στις δεκαετίες, που άφησαν το δικό τους μοναδικό στίγμα.

Μία παράσταση με θρυλικά τραγούδια από τη δεκαετία του 2000 μέχρι και το σήμερα, τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει και χορέψει, μεγάλες επιτυχίες των Onirama, που μας έχουν ξεσηκώσει τα τελευταία χρόνια.

Διαφήμιση

Φυσικά, πολλά από τα αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα, διασκευασμένα από τους Onirama όπως μόνο εκείνοι ξέρουν, σε μία μουσική παράσταση που θα μείνει αξέχαστη.

Μαζί με τους Onirama και τον Γιάννη Κότσιρα στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, σε μία ανατρεπτική φιλική συμμετοχή, ο αγαπημένος συνθέτης, κιθαρίστας και ερμηνευτής Αντώνης Μιτζέλος.

Οι Onirama, στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν για ακόμα μία φορά το παρελθόν με το παρόν, διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα), Βαγγέλης Βασιλόπουλος (τρομπόνι) και Δημήτρης Καζάνης (βιολί). Στα φωνητικά η Αιμιλία Παπαπέτρου και η Δανάη Πολίτη.

Οι Onirama είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Τρεσίντσης, Δημήτρης Κοκονίδης, Γιώργος Κοκονίδης και Άλεξ Simon Παπακωνσταντίνου.

Εισιτήρια προπωλούνται στο viva.gr και στα ταμεία του Θεάτρου Παλλάς.

ΠΗΓΗ