Οι Onirama θα μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του ’90 με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Μαντώ στο πλευρό τους.

Οι Onirama παίζουν με τις δεκαετίες στο Θέατρο Παλλάς την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου στις 21:00.

Με έμπνευση από το αρχικό όνομα της μπάντας, «Mixin’ up the medicine», οι Onirama, παρουσιάζουν το νέο τους project «Mixin up the decades | Παίζοντας με τις δεκαετίες», σε συνεργασία με τις Θεατρικές Σκηνές, στο Θέατρο Παλλάς.

Με εφαλτήριο τα ’90s, μία από τις πιο χαρακτηριστικές περιόδους της εγχώριας αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής, οι Onirama ανακατεύουν μελωδίες, ήχους και διαφορετικές μουσικές εποχές.

Επίσης, υποδέχονται στη σκηνή του Θεάτρου Παλλάς δυο εκλεκτούς εκπροσώπους της λατρεμένης εποχής των ’90s, τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Μαντώ.

Οι Onirama στην πιο ώριμη φάση της καριέρας τους ενώνουν για ακόμα μία φορά το παρελθόν με το παρόν, διατηρώντας το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Με τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και τη Μαντώ στο πλευρό τους συνθέτουν στη σκηνή του Παλλάς, έναν μουσικό καμβά αφιερωμένο σε μία εποχή που άφησε το δικό της ξεχωριστό στίγμα.

Οι Onirama θα μας ταξιδέψουν στη δεκαετία του ’90 με όχημα τα τραγούδια που χάραξαν το δικό τους δρόμο, αλλά παραμένουν διαχρονικά, αγαπημένα του κοινού και γνωστά σε όλες τις γενιές.

Οι Onirama είναι οι Θοδωρής Μαραντίνης, Χρήστος Τρεσίντσης, Δημήτρης Κοκονίδης, Γιώργος Κοκονίδης και Άλεξ Simon Παπακωνσταντίνου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Κώστας Σαπούνης (τρομπέτα), Βαγγέλης Βασιλόπουλος (τρομπόνι), Δημήτρης Καζάνης (βιολί), Αιμιλία Παπαπέτρου & Δανάη Πολίτη (backing vocals).

Ηχοληψία: Πέτρος Ανάπαλης, Κυριάκος Αστερίου

Η προπώληση εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω www.viva.gr, 11876 και του δικτύου των μεταπωλητών του Viva.

ΠΗΓΗ