Το 4ο SGS Family and Pet Festival θα κορυφωθεί με μία μοναδική συναυλία από τους Onirama.

Για τέταρτη χρόνια η Save a Greek Stray (SGS) διοργανώνει το SGS Family and Pet Festival.

Μια ημέρα αφιερωμένη σε οικογένειες, παιδιά και τους δραστήριους τετράποδους φίλους μας την Κυριακή 2 Απριλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ανάπτυξη και προαγωγή της φιλοζωικής κουλτούρας, καθώς και η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση όλων, σχετικά με τα δικαιώματα των ζώων.

Διαφήμιση

Την εορταστική αυτή ημέρα, θα βρίσκονται μαζί μας και οι Onirama για μία μοναδική συναυλία γεμάτη μουσικές επιτυχίες και δυνατές ερμηνείες.

Παρουσιαστής του τέταρτου SGS Family and Pet Festival θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς.

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ ευπρόσδεκτοι είναι φυσικά και οι τετράποδοι φίλοι του κοινού.

Το SGS Family and Pet Festival σας περιμένει από τις 16:00 για να γιορτάσετε μαζί μία μέρα γεμάτη μουσική, κουνιστές ουρές, photo booth για σκυλιά και ανθρώπους, παιχνίδια και πολλές άλλες δραστηριότητες.

Η Save a Greek Stray τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ταχθεί στην προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων, καθώς και στον έλεγχο του αριθμού των αδέσποτων.

Διασώζει, στειρώνει και φιλοξενεί στο καταφύγιό της ένα μεγάλο αριθμό αδέσποτων σκύλων, που έχουν ανάγκη για θεραπεία και προστασία από τους κινδύνους που συναντούν στους δρόμους της χώρας μας.

Στην προσπάθεια της να αναδείξει το μοναδικό δέσιμο μεταξύ ανθρώπου και σκύλου και τα οφέλη της σχέσης αυτής, η Save a Greek Stray έχει αναπτύξει φιλανθρωπικά – εκπαιδευτικά προγράμματα, με κύριο στόχο την προαγωγή της φιλοζωίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Είσοδος ελεύθερη

Κυριακή 2 Απριλίου 2023
Ώρα έναρξης 16:00

ΠΗΓΗ