Το «Ξημερώνει Και Βραδιάζει» του Βασίλη Τσιτσάνη με τη σφραγίδα των Onirama.

Οι Onirama παρουσιάζουν το διαχρονικό «Ξημερώνει Και Βραδιάζει» στην πιο δυναμική εκδοχή του.

Ένα από τα πιο κλασσικά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, με την υπογραφή του Βασίλη Τσιτσάνη, παίρνει νέα πνοή από τους Onirama σε μία μουσική διασκευή που φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά του φθινοπώρου.

Διατηρώντας αναλλοίωτη την «mixin up» ψυχή της μπάντας, οι Onirama αυτή τη φορά ανακατεύουν ρυθμούς ska και reggae, με balkan ηχοχρώματα και σαφή αναφορά στο ρεμπέτικο τραγούδι, με κοινό παρονομαστή το μπουζούκι του Βασίλη Τσιτσάνη.

Το «Ξημερώνει Και Βραδιάζει» με τη σφραγίδα των Onirama ξεχώρισε και αγαπήθηκε μέσα από τα καλοκαιρινά live του συγκροτήματος.

Το μουσικό βίντεο για το «Ξημερώνει Και Βραδιάζει», με την υπογραφή του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου στη σκηνοθεσία, ακολουθεί τους Onirama σε μία επεισοδιακή βραδιά με ανατρεπτική κατάληξη.

«Ξημερώνει και βραδιάζει πάντα στον ίδιο τον σκοπό, φέρτε μου να πιω το ακριβότερο πιοτό, εγώ πληρώνω τα μάτια π’ αγαπώ…»

Το «Ξημερώνει Και Βραδιάζει» είναι το πρώτο τραγούδι των Onirama μετά την κυκλοφορία του επετειακού τριπλού άλμπουμ «Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους», τον Δεκέμβριο του 2021, στο οποίο το συγκρότημα συνάντησε μουσικά 30 αγαπημένους Έλληνες αλλά και ξένους καλλιτέχνες σε 30 ντουέτα, παίζοντας δημιουργικά με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, αλλά και σε διασκευές του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου.

Το νέο single των Onirama κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company σε παραγωγή της YOLO Music.

ΠΗΓΗ