Οι Playmen επιστρέφουν με νέο single.

Οι Playmen, οι masters της dance μουσικής στην Ελλάδα, ενώνουν τις δυνάμεις τους ξανά με την ξεχωριστή Hadley και δημιουργούν το hit single «Luv You».

Οι Playmen και η Hadley συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο single «Gypsy Heart», το οποίο ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του καλοκαιριού του 2013 και παραμένει αγαπημένο μέχρι και σήμερα.

Η νέα συνεργασία τους στο «Luv You» αποτελεί μια μοντέρνα επανεκτέλεση του διαχρονικού club anthem «Heavenly» του Γάλλου DJ και μουσικού παραγωγού Didier Sinclair, το οποίο κυκλοφόρησε στα μέσα της δεκαετίας του 2000.

Διαφήμιση

Οι Playmen είναι ένα από τα κορυφαία μουσικά projects της χώρας και οι επιτυχίες τους διαδέχονται η μία την άλλη. Αποτελούνται από τον Παύλο Μανώλη και τον Λευτέρη Ξενάκη και από το 2015, τρίτο μέλος του γκρουπ έγινε ο Τίμος Χριστοδούλου.

Στο ενεργητικό τους έχουν αγαπημένα τραγούδα όπως το «Tonight» με τον Claydee και την Τάμτα, το «Out Of My Head» με τον Alex Leon και τον T-Pain, το «Fallin’» με την Demy και φυσικά το «All The Time», μια συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου, την Courtney και τον Riskykidd.

Τα βίντεο τους έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο YouTube και τα τραγούδια τους εκατοντάδες χιλιάδες streams στο Spotify. Την ίδια τύχη αναμένεται να έχει και το ολοκαίνουργιο single «Luv You» των Playmen σε συνεργασία με τη Hadley.

Οι Playmen έχουν εμφανιστεί τρεις φορές στο διάσημο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «Tomorrowland».

Το 2016 και το 2017 πήραν μέρος στο «Tomorrowland» για δύο συνεχόμενες χρονιές και το 2019 συμμετείχαν ξανά στο παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ, ανεβαίνοντας αυτή τη φορά στη σκηνή που στήθηκε στην Αθήνα, στο ίδιο line-up με καλλιτέχνες όπως οι Armin van Buuren, Nicky Romero και W&W.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ