Δείτε το music video για το νέο τραγούδι των REC.

Οι REC, το Νο. 1 urban pop συγκρότημα της χώρας, επιστρέφουν με ακόμα ένα νέο τραγούδι.

«Πες Μου» ο τίτλος του νέου τους τραγουδιού που έρχεται και έχει να μας «πει» πολλά.

Σε μουσική του frontman του συγκροτήματος Άρη Λουμάκη και σε στίχους της Μαρκέλλας Βασιλείου και των REC, το «Πες Μου» είναι ένα chill – moombahton τραγούδι που θα θες να ακούς στο repeat.

«Πες μου / Πως θα ‘σαι εκεί για μένα / Όνειρα χαμένα / Πάνω στο κορμί σου να γυρίζω πάλι / Πες μου / Πως θα ξυπνάς μαζί μου / Να καίει το φιλί μου /Μέσα από την ανάσα σου και από την ζάλη»

Το «Πες Μου» κυκλοφόρησε την Πέμπτη 18 Μαρτίου αποκλειστικά για τους χρήστες του Spotify, της δημοφιλέστερης μουσικής πλατφόρμας, στην οποία κατάφερε από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του μέχρι και σήμερα να αποκτήσει 32.000 streams.

Ένα προσωπικό RECόρ για τους REC που βλέπουν μάλιστα το τραγούδι να προστίθεται τόσο στις κορυφαίες editorial playlists του Spotify για την Ελλάδα, όπως το «New Music Friday» και το «Greek Pop», όσο και στις δημοφιλέστερες ελληνικές λίστες απλών χρηστών.

Το «Πες Μου» είναι το επόμενο single των REC μετά το pop – funk τραγούδι «Μόνο Μαζί Σου».

Το ολοκαίνουριο music video το «Πες Μου» έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 22 Μαρτίου στο YouTube και έρχεται για ακόμη μία φορά μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Alex Konstantinidi και της ομάδας παραγωγής The Mad Lions.

ΠΗΓΗ