Ο Άγγελος Τσίγας κυκλοφορεί το πρώτο τραγούδι του.

Ο Άγγελος Τσίγας, ένα ξεχωριστό ταλέντο, κάνει το δισκογραφικό ντεμπούτο του και δηλώνει «Δε Χωρίζουμε», μέσα από το πρώτο του single που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης έχει ήδη καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα επάνω του μέσα από τα ξεχωριστά covers γνωστών επιτυχιών που ανεβάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο πρώτο του τραγούδι, μία αισθαντική και δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Δε Χωρίζουμε», έχει ψήφο εμπιστοσύνης από τη σπουδαία δημιουργό Ελεάνα Βραχάλη, η οποία υπογράφει τους στίχους. Τη μουσική έγραψε ο Γιώργος Κυριάκος.

Το «Δε Χωρίζουμε» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, στο οποίο ο Άγγελος Τσίγας πρωταγωνιστεί σε μία τρυφερή ιστορία αγάπης με ανατρεπτικό φινάλε.

«Και στον ήλιο που ανατέλλει ορκίζομαι / και στην πρώτη σπίθα απ’ τη φωτιά μας / δε θα σπάσω την αγκαλιά μας, δε χωρίζουμε / Στις ανάσες μας τα βράδια ορκίζομαι / και στα ατέλειωτα ενωμένα όνειρά μας / δε θα σπάσω εγώ την αγκαλιά μας / δε χωρίζουμε»

Ο Άγγελος Τσίγας ασχολείται με τη μουσική από μικρός. Σε ηλικία 10 ετών έμαθε να παίζει μπουζούκι, στα 15 απέκτησε την πρώτη του κιθάρα και από τα 17 κάνει μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Βόσσου.

Με το «Δε Χωρίζουμε», προπομπό του ολοκληρωμένου άλμπουμ που θα του γράψουν η Ελεάνα Βραχάλη και ο Γιώργος Κυριάκος, μας βάζει στο μουσικό του σύμπαν και αποδεικνύει πως ήρθε για να μείνει.

Το «Δε Χωρίζουμε» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ