Το δεύτερο single του ταλέντου που συστήθηκε μέσα από το «The Final Four».

Ο Αλντιόν δηλώνει… «Είμαι Πολύ Καλά» στο νέο single του που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Τον Αλντιόν τον γνωρίσαμε μέσα από το δημοφιλές μουσικό show «The Final Four» του ANT1 την τηλεοπτική σεζόν 2019 – 2020. Με την ιδιαίτερη λαϊκή χροιά του ξεχώρισε στο «The Final Four» του ΑΝΤ1, όπου και έφτασε μέχρι τον ημιτελικό χαρίζοντάς μας μοναδικές ερμηνείες.

Ο νεαρός τραγουδιστής έκανε την επίσημη είσοδό του στην δισκογραφία τον Οκτώβριο του 2020 με μία νέα εκτέλεση του αγαπημένου τραγουδιού «Πόσο Θα ‘Θελα» της δεκαετίας του 2000.

Αυτή φορά, ο Αλντιόν κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουργιο single με τίτλο «Είμαι Πολύ Καλά».

Τη μουσική υπογράφει ο Βασίλης Γαβριιλίδης και τους στίχους ο Θάνος Παπανικολάου, δύο δημιουργοί με αμέτρητες επιτυχίες στο βιογραφικό τους, οι οποίοι δίνουν τη δική τους ψήφο εμπιστοσύνης στο ταλέντο του Αλτνιόν.

Η ιδιαίτερη φωνή του Αλντιόν αναδεικνύεται απόλυτα μέσα από το νέο δυναμικό τραγούδι «Είμαι Πολύ Καλά», ο τίτλος του οποίου εκφράζει αυτό που όλοι έχουμε ανάγκη φωνάξουμε δυνατά κάποιες φορές, έστω και αν δεν ισχύει.

Με μία σύγχρονη, λαϊκή και ερωτική ερμηνεία καθηλώνει και τον πιο απαιτητικό ακροατή και αποδεικνύει ότι η νέα γενιά είναι εδώ και είναι έτοιμη να αναλάβει δράση.

«Είμαι πολύ καλά σου λέω και τα μάτια μου / Κάνουν τα πάντα να σου κρύψουν τι περνάω  Και με το ζόρι έχω ενώσει τα κομμάτια μου / Γιατί αν σκορπίσουνε θα γράψουν σ’ αγαπάω / Είμαι πολύ καλά σου λέω και το πίστεψες / Μ’ ένα “τα λέμε” απομακρύνεσαι από ‘μένα / Μέσα μου φώναξα την πλάτη σου όταν γύρισες / Είμαι πολύ καλά μισός χωρίς εσένα»

Το νέο single του Αλτνιόν συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό music video που γυρίστηκ με τη σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Το «Είμαι Πολύ Καλά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΠΗΓΗ