Το νέο άλμπουμ του Αναστάσιου Ράμμου περιέχει τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια.

Ο Αναστάσιος Ράμμος παρουσιάζει το πρώτο άλμπουμ της καριέρας του, με τίτλο «20 Γραμμάρια Και Ένα».

Μέσα από το «20 Γραμμάρια Και Ένα», ο πολυτάλαντος και πολυδιάστατος καλλιτέχνης που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει, τόσο ως ερμηνευτής όσο και ως δημιουργός, μας χαρίζει 10 τραγούδια ψυχής.

Στο tracklist υπάρχουν νέα και μοναδικά τραγούδια, που έγραψε η δημιουργική ομάδα των Arcade, μέλος της οποίας είναι και ο ίδιος ο Αναστάσιος Ράμμος.

Πρόκειται για το ομότιτλο τραγούδι του άλμπουμ «20 Γραμμάρια Και Ένα», καθώς και για τα τραγούδια «Της Κόλασης Φωτιά», «Μεσάνυχτα» και «Πριν Γυρίσεις».

Επίσης, περιλαμβάνονται όλες οι μεγάλες επιτυχίες που κυκλοφόρησε ο Αναστάσιος Ράμμος τα τελευταία χρόνια, όπως τα «Τα Καλά Παιδιά», «Σε Δυο Μόνο Μάτια», «Τ’ Αστέρια Μου», «Ό, τι Κι Αν Κάνω», «Αλητεία» και η διασκευή του διαχρονικού τραγουδιού «Θέλω Τα Μάτια Της Να Τα Ξεχάσω».

Ένα άλμπουμ με τραγούδια που αγάπησε αμέσως το κοινό και ξεχώρισαν στο ραδιοφωνικό airplay και στο YouTube, όπου βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις των trends και μετρούν εκατομμύρια views.

Παράλληλα, ο Αναστάσιος Ράμμος συνεχίζει κάθε Παρασκευή και Σάββατο τις εμφανίσεις του στο πλευρό του Πάνου Κιάμου στο «Posidonio», ενώ τον απολαμβάνουμε και τηλεοπτικά στο ρόλο του παρουσιαστή του παιχνιδιού «Total Blackout», το οποίο προβάλλεται από τον Alpha.

Το άλμπουμ «20 Γραμμάρια Και Ένα» του Αναστάσιου Ράμμου κυκλοφορεί από την Panik Records στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD στα καταστήματα πώλησης μουσικής.

Ακούστε το άλμπουμ στο YouTube:

Βρείτε επίσης το άλμπουμ στο Spotify:

ΠΗΓΗ