Ο Vasilis Eliades συνδυάζει άψογα το τραγούδι, τον χορό, αλλά και την υποκριτική.

Ο ανερχόμενος performer Vasilis Eliades εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Minos EMI, a Universal Music Company και κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του «Ο».

Εμπνευσμένος από τη δυτική R&B σκηνή, ο Βασίλης Ηλιάδης ασχολήθηκε από μικρός με τη σύνθεση τραγουδιών στο πιάνο. Έκτοτε, συνέχισε τις σπουδές του πάνω στην υποκριτική, στο μουσικό θέατρο, αλλά και τη μουσική παραγωγή.

Ο Vasilis Eliades μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς και ως «Triple Threat», μιας και συνδυάζει άψογα το τραγούδι, τον χορό, καθώς και την υποκριτική.

Διαφήμιση

Αυτή την περίοδο ο πολλά υποσχόμενος καλλιτέχνης ηχογραφεί το παρθενικό άλμπουμ του και ένα πρώτο δείγμα το απολαμβάνουμε ήδη αυτές τις μέρες.

Πρόκειται για το «Ο» – ή αλλιώς «Κύκλους», ένα σύγχρονο ερωτικό pop τραγούδι με στοιχεία από R&B.

«Πόσο πια θα κάνουμε κύκλους / Γύρω από τον ίδιο ειρμό / Άσε τα αν και τα μήπως / Κάνε όσα εγώ δεν μπορώ / Πόσο πια θα κάνουμε κύκλους / Ψάχνοντας την αφορμή / Άσε τα δεν και τα ίσως / Κάνε μια φορά την αρχή»

Τη μουσική και τους στίχους του «Ο» έχουν υπογράψει οι Barrice και LILA, ενώ η παραγωγή του single έχει τη σφραγίδα του Beyond.

Το music video που ντύνει με εικόνα «Ο» έχουν σκηνοθετήσει από κοινού ο Vasilis Eliades και ο Βασίλης Τσάνταλης, ο οποίος επιμελήθηκε και τη φωτογραφία.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ