Ένα μοντέρνο τραγούδι με ethnic μουσικά στοιχεία κυκλοφορεί ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο πολυτάλαντος και αγαπητός καλλιτέχνης, επιστρέφει με ένα νέο single και music video.

Είναι «Οριστικό» ότι το νέο τραγούδι του θα ακουστεί δυνατά και θα αγαπηθεί πολύ από το φανατικό κοινό του που τον ακολουθεί και τον στηρίζει σταθερά σε κάθε βήμα του.

Το νέο τραγούδι του με τίτλο «Οριστικό» είναι ένα μοντέρνο pop anthem, με ethnic μουσικά στοιχεία και τη μοναδική θετική ενέργεια του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Dj Paco, Dj Bobito, Antonis Rigas και Barrice.

Το «Οριστικό» συνοδεύεται από ένα music video, γεμάτο δυναμισμό και χρώμα, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος. Τη χορογραφία σχεδίασε ο Tasos Xiarcho.

“Μα εγώ απόψε θα βγω και θα ξεχάσω όσα πέρασα / Θα κεράσω ποτά θα πιω και εγώ σ’ αυτά που έδωσα / Εγώ απόψε θα βγω και θα μαζέψω την παρέα μου / Θα σου κάνω βουντού και έτσι θα ρίξω την αυλαία μου”.

Στο μεταξύ, ο Βαγγέλης Κακουριώτης κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Η Γη Της Ελιάς» που προβάλλεται από το Mega.

Επίσης, ετοιμάζεται να μαγέψει το κοινό και live, μέσα από τις εμφανίσεις του στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης δίπλα στον Στέλιο Ρόκκο και την Λένα Ζευγαρά, που θα ξεκινήσουν αυτό το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου.

Το «Οριστικό» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΠΗΓΗ