Τα τραγούδια «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι» του Βασίλη Οικονόμου έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού στο TikTok.

Ο Βασίλης Οικονόμου, ένας από τους πολλά υποσχόμενους τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, συνεχίζει τα ξεχωριστά δισκογραφικά του βήματα και ξεσηκώνει τους χρήστες των social media με τις επιτυχίες του.

Τα τραγούδια του «Κατάλαβέ Το» και «Πάλι», που κυκλοφορούν από την Panik Platinum, έχουν ήδη ξεχωρίσει στις προτιμήσεις του κοινού και ειδικά στους χρήστες του TikTok, αφού τα έχουν κάνει viral, δημιουργώντας χιλιάδες βίντεο γι’ αυτές τις δυο επιτυχίες.

Το «Κατάλαβέ Το» είναι ένα ρυθμικό ερωτικό τραγούδι σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και σε στίχους Ελένης Γιαννατσούλια.

Για το τραγούδι έχουν δημιουργηθεί πάνω από 3.000 βίντεο στο TikTok και το hashtag του έχει ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια προβολές. Συνολικά τα βίντεο με το «Κατάλαβέ Το» έχουν περισσότερα από 21 εκατομμύρια προβολές στην συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Μάλιστα, τα δικά τους βίντεο με το «Κατάλαβέ Το» έχουν κάνει και αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz.

Το «Πάλι» είναι ένα λαϊκό και ρυθμικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του Λευτέρη Κιντάτου, που έχει κατακτήσει τις καρδιές των χρηστών του TikTok.

Ως αποτέλεσμα, μέχρι στιγμής έχουν δημιουργηθεί πάνω από 1.500 βίντεο με το «Πάλι», τα οποία έχουν συγκεντρώσει συνολικά πάνω από 14 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του TikTok.

Αυτή την περίοδο, ο Βασίλης Οικονόμου βρίσκεται σε συζητήσεις για τις χειμερινές εμφανίσεις του, ενώ παράλληλα ηχογραφεί το νέο του τραγούδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα και αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση.

ΠΗΓΗ