Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας χαρίσει μία μοναδική συναυλία στο «Faliro Summer Theater».

Ο «αιώνιος έφηβος» Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του και μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι, σε μία συναυλία – γιορτή, στο «Faliro Summer Theater» την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η συνταγή είναι σίγουρη και επιτυχημένη. Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν.

Τα ερωτικά τραγούδια του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά τραγούδια του. Και από κάτω θα μαζευτούμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- και θα γίνουμε ένα.

Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία που συγκινεί γενιές και γενιές και μία πορεία με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες, μία πορεία που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας χαρίσει μία μοναδική συναυλία στο «Faliro Summer Theater».

Θα βουτήξει για χάρη μας στην ατέλειωτη δισκογραφία του και θα διαλέξει να μας τραγουδήσει τα διαμάντια, τα τραγούδια σταθμούς και όλα τα αγαπημένα του τραγούδια και τα δικά μας αγαπημένα.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Ανδρέας Αποστόλου (πιάνο, keyboards), Βαγγέλης Πατεράκης (ηλεκτρικό μπάσο), Στέφανος Δημητρίου (τύμπανα), Μαίρη Μπρόζη (βιολί, τραγούδι), Απόστολος Μόσιος (κιθάρες, τραγούδι) και Γιάννης Αυγέρης (κιθάρες).

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 20:30

Προπώληση Εισιτηρίων: viva.gr – artinfo.gr
Και στα ταμεία του θεάτρου καθημερινά 10:00 – 18:00

Faliro Summer Theater
Ολυμπιακό Ακίνητο Tae Kwon Do
Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

ΠΗΓΗ