Ο Γιάννης Αρβανιτίδης κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του.

Ο Γιάννης Αρβανιτίδης συνεχίζει τα δισκογραφικά βήματά του που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις και δηλώνει «Τρελός Για Σένα» με το νέο του τραγούδι και music video.

Ο  ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής, ο οποίος συστήθηκε μέσα από τη συμμετοχή του στο «House of Fame», μας χαρίζει ένα σύγχρονο και δυναμικό και λαϊκό κομμάτι.

Τη μουσική του «Τρελός Για Σένα» υπογράφει ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Εύη Δρούτσα, ένα δίδυμο δημιουργών που έχει γράψει δεκάδες επιτυχίες.

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης, με τον Γιάννη Αρβανιτίδη να μας μεταφέρει όλα τα συναισθήματα ενός ερωτευμένου.

«Είμαι τρελός για σένα, στο ‘χω ξαναπεί, γιατί ζαλίζεις την ωραία μας ζωή, είμαι ερωτευμένος, κεραυνοβολημένος, πάμε και βλέπουμε τι θα συμβεί, είμαι ερωτευμένος, κεραυνοβολημένος, πάμε, να δεις, στο λέω, θα μας βγει…»

Είναι ένα τραγούδι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ, ενώ έχει ξεχωρίσει στα ραδιόφωνα μέσα από την αποκλειστική μετάδοσή του τις προηγούμενες ημέρες σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Το «Τρελός Για Σένα» έρχεται μετά το επιτυχημένο δισκογραφικό ντεμπούτο του Γιάννη Αρβανιτίδη με το τραγούδι «Όλα Είναι Στο Μυαλό Σου».

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Αρβανιτίδης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα των εμφανίσεών του δίπλα στην Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου στην Αθήνα και στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο».

ΠΗΓΗ