Αποδράστε σε έναν κόσμο ανεμελιάς με το νέο τραγούδι του Γιάννη Γρόση.

Ο Γιάννης Γρόσης φέρνει ανάσα δροσιάς με το νέο τραγούδι με τίτλο «Φεύγω».

Αυτό το τσιφτετέλι, ένα τραγούδι σε διαφορετικό ύφος από τα singles που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, είναι μία επιλογή ανανέωσης που υπόσχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Γιάννη Γρόση.

Μετά την κυκλοφορία του βαθιά ερωτικού «Χαράματα», ο Γιάννης Γρόσης αποδεικνύει την ποικιλία του μουσικού ύφους του και το δημιουργικό ταλέντο με το «Φεύγω».

Διαφήμιση

Το τραγούδι «Φεύγω» είναι μία πρωτότυπη δημιουργία του ίδιου του Γιάννη Γρόση.

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής επιδεικνύει την ικανότητά του να γράφει μουσική και στίχους, προσφέροντάς μας έναν συνδυασμό που δίνει έμφαση στην πολύπλευρη φύση του μουσικού ταλέντο του.

Μαζί με το «Φεύγω», ο Γιάννης Γρόσης παρουσιάζει το music video για το νέο τραγούδι του, το οποίο σκηνοθετήθηκε από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο.

Το video ξεκινάει από έναν τηλεφωνικό θάλαμο, όπου ο Γιάννης Γρόσης αποκαλύπτει στην αγαπημένη του την απόφασή του να «φύγει».

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Γρόσης μεταφέρει στις οθόνες μας την ατμόσφαιρα του καλοκαιριού και μοιράζεται μαζί μας τις στιγμές ανεμελιάς που βιώνει, έχοντας αφήσει πίσω την αδιέξοδη σχέση του.

Το music video για το «Φεύγω» αναδεικνύει την ενέργεια και τον ρυθμό του τραγουδιού.

Με το «Φεύγω», ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει να ανεβαίνει θέσεις στην καρδιά του κοινού. Η ατόφια χροιά της φωνής του και τα γνήσια τραγούδια του αποτελούν τον πυρήνα της επιτυχίας του.

Ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει να διαμορφώνει τον ήχο του και μας ταξιδεύει σε έναν κόσμο ανεξάντλητης ανεμελιάς και καλοκαιρινών στιγμών. Ας τον ακολουθήσουμε και ας αφεθούμε στον ρυθμό του «Φεύγω».

ΠΗΓΗ