«Κάτι Αλλάζει» για τον Γιάννη Γρόση.

Ο Γιάννης Γρόσης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι και music video και… «Κάτι Αλλάζει».

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής του “X Factor” το 2019, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με τις φωνητικές του ικανότητες και μας έχει ταξιδέψει μουσικά μέσα από τα singles «Στην Άκρη Του Κόσμου» και «Ξέρει Κανείς», αμφότερα σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Αυτή τη φορά, ο Γιάννης Γρόσης μας χαρίζει ακόμη ένα τραγούδι, στο οποίο τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Αντώνης Ρούμπος.

Το «Κάτι Αλλάζει» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, με τον Γιάννη Γρόση να πρωταγωνιστεί σε μία ιστορία χωρισμού και εγκατάλειψης.

Στο πλευρό του συμπρωταγωνιστεί η Βασιλική Καρρά, η ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στη σειρά «Λατρεμένοι Μου Γείτονες» και στη συνέχεια έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Greece’s Next Top Model».

«Κάτι αλλάζει, κάτι απόψε μες στην νύχτα με τρομάζει, κάτι αλλάζει κι έχω αφήσει ό,τι έκαψες εδώ… Κάτι αλλάζει κι η μοναξιά πάλι στα μάτια με κοιτάζει, ο ένοχος λες κι ήμουν εγώ…»

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιάννης Γρόσης συνεχίζει τις live εμφανίσεις του, με σταθερό ραντεβού με το αθηναϊκό κοινό κάθε Δευτέρα στο «Nalu».

Το «Κάτι Αλλάζει» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ