O Γιάννης Γρόσης συνεχίζει να παρουσιάζει τραγούδια που αξίζουν να έχουν τον δικό τους χώρο.

Ο Γιάννης Γρόσης, ο τάχιστα ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής, ντύνει με την εξαιρετική χροιά της φωνής τα πιο μαγικά «Χαράματα».

Συνεχίζοντας τα ξεχωριστά δισκογραφικά βήματά, τα οποία έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις, ο Γιάννης Γρόσης μας χαρίζει ένα βαθιά ερωτικό τραγούδι, που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Τη μουσική του «Χαράματα» έχει υπογράψει ο συνθέτης Γιώργος Π. Λαιμός και οι στίχοι του τραγουδιού ανήκουν στην Κατερίνα Μποζώνη.

Διαφήμιση

Το ατμοσφαιρικό video clip για το «Χαράματα» που σκηνοθέτησε ο Danny Ntarlas, μας μεταφέρει τη μαγεία της δημιουργίας του τραγουδιού στο στούντιο ηχογράφησης, με τον Γιάννη Γρόση να ερμηνεύει με πάθος και συναίσθημα.

«Προδόθηκα, μ’ ένα σου βλέμμα παραδόθηκα, στης προσμονής τα δίχτυα δόθηκα, με αυτό δεν ήταν αρκετό… Γελάστηκα, στης μοναξιάς το χέρι πιάστηκα, μ’ ένα σημάδι σου ξεχάστηκα, να λέω αγάπη το κενό…»

Ο Γιάννης Γρόσης, το μεγάλο ταλέντο που κατέκτησε την πρώτη θέση στο «X Factor» το 2019, συνεχίζει με το «Χαράματα» να καταθέτει τα διαπιστευτήρια του, στα οποία υπολογίζονται ήδη τραγούδια όπως το «Στην Άκρη Του Κόσμου», το «Ξέρει Κανείς», το «Κάτι Αλλάζει» και το «Δεν Είσαι Αγάπη».

Συνεπής στο ύφος και τη μουσική πορεία του, ο Γιάννης Γρόσης είναι η ήρεμη δύναμη που συνεχίζει να παρουσιάζει τραγούδια που αξίζουν να έχουν τον δικό τους χώρο στο σημερινό μουσικό τοπίο.

Το «Χαράματα» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ