Ο Γιάννης Καρώνης μας βάζει στον ξεχωριστό μουσικό κόσμο του.

Ο Γιάννης Καρώνης μαγεύει για ακόμα μία φορά με το νέο single του «Η Περίπτωσή Mου», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Το single «Η Περίπτωσή Mου» συνδυάζει διάφορα μουσικά στοιχεία με έναν ευδιάκριτο και σύγχρονο τρόπο. Οι ήχοι των μουσικών οργάνων εναλλάσσονται και ενώνονται αρμονικά.

Οι στίχοι με την υπογραφή του Θάνου Παπανικολάου και η μουσική του Στέλιου Μαρή δημιουργούν ένα τραγούδι γεμάτο ψυχή, αλλά και ρυθμό.

Διαφήμιση

Η παραγωγή του τραγουδιού έχει γίνει από τον Κώστα Καλημέρη, ενώ το programming έχει αναλάβει ο Mark Angelo.

Το singles «Η Περίπτωσή Μου» μεταφέρεται στις οθόνες μας με εικόνα μέσα από ένα μοναδικό music video σε σκηνοθεσία του καλού συνεργάτη του Γιάννη Καρώνη, Γιώργου Μπενιουδάκη.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εξ ολοκλήρου στη γραφική Μάνη, αναδεικνύοντας την ξεχωριστή ομορφιά του τόπου μέσα από το πανέμορφο σκηνικό του video clip. Οι εικόνες αποκαλύπτουν τη μοναδική γοητεία του τοπίου και συμβαδίζουν με την ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Με το τέταρτο κατά σειρά single του, ο Γιάννης Καρώνης μας βάζει στον ξεχωριστό μουσικό κόσμο του και μας δείχνει ότι είναι μία τάχιστα ανερχόμενη δύναμη μεταξύ των καλλιτεχνών της νεότερης γενιάς.

Το «Η Περίπτωσή Μου» αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της εξέλιξης του Γιάννη Καρώνη και της δυναμικής του παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή.

Το νέο single του Γιάννη Καρώνη κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google Newsγια να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική. Και φυσικά follow σε Facebook, Twitter, Instagram και Spotify.



ΠΗΓΗ