Ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις.

Ο αγαπημένος Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολλή αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή περιοδεία του κάνοντας στάση στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Τρίτη 17 Ιουνίου.

Ο χειμώνας που μας πέρασε χάρισε μια καινούργια εμπειρία στον Γιάννη Κότσιρα και τους συνεργάτες του. Μας ταξιδέψανε με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Κατάστρωμα Α» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου.

Οι εξαιρετικά πετυχημένες παραστάσεις τους, ενθουσίασαν το κοινό και απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

Διαφήμιση

Την Τρίτη 17 Ιουνίου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές συναυλίες του.

Ο Γιάννης Κότσιρας θα έχει στο πλάι του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνως Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και την ερμηνεία της στη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου.

Η Μυρτώ Βασιλείου θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τη ζεστή φωνή της.

Η Δήμητρα Μπουλούζου μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Σημαντική η συνεργασία του στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά» που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και αυτή με το Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα Ανάποδα.»

Τους συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος (πλήκτρα, ενορχηστρώσεις), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι), Κώστας Μιχαλός (κιθάρες), Hρακλής Παχίδης (τύμπανα), Γιάννης Πλαγιανάκος (μπάσο)

Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης

Γιάννης Κότσιρας
Βεάκειο Θέατρο Πειραιά

Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Ώρα έναρξης: 21:30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30.

Προπώληση

Διαφήμιση

Ticket Services
– Online: www.ticketservices.gr
– Τηλεφωνικά: 2107234567
– Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα

– Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά

ΠΗΓΗ