Το νέο τραγούδι του νικητή του «Rising Star».

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το δεύτερο single του, «Όλα Μου Τα Παίρνεις», που κυκλοφορεί μαζί με music video.

Σε ηλικία 16 ετών, ο Γιάννης Ξανθόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση στο talent show «Rising Star» τη σεζόν 2016 – 17 κερδίζοντας τις καρδιές και τις εντυπώσεις του κοινού,

Με τη βαθιά αισθαντική χροιά του ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμηνεύει τώρα ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο με τον τίτλο «Όλα Μου Τα Παίρνεις».

Τη μουσική του «Όλα Μου Τα Παίρνεις» υπογράφει ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, που συνέθεσε και το προηγούμενο single του Γιάννη Ξανθόπουλου, με τίτλο «Ζήτημα Ζωής», ένα τραγούδι που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος και κέρδισε το ενδιαφέρον και τις εντυπώσεις.

Τους στίχους του «Όλα Μου Τα Παίρνεις» έγραψε ο Βασίλης Γιαννόπουλος.

Το νέο τραγούδι του Γιάννη Ξανθόπουλου συνοδεύεται από ένα minimal και ταυτόχρονα δυνατό music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

«Όλα μου τα παίρνεις κι όλα μου τα καις, στων ματιών σου ζω τις φυλακές… Έρχεσαι και φεύγεις σαν τις Κυριακές, που περνάνε μελαγχολικές…», τραγουδά ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Το «Όλα Μου Τα Παίρνεις» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ