Το νέο τραγούδι του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος, ένας από τους πιο ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους λαϊκούς τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, εντυπωσιάζει το κοινό με το νέο τραγούδι του με τίτλο «Και Τι Να Κάνω».

Με τη βαθιά αισθαντική χροιά του, ο Γιάννης Ξανθόπουλος ερμηνεύει ένα δυναμικό τσιφτετέλι.

Τους στίχους και τη μουσική του «Και τι Να Κάνω» υπογράφει ο Πέτρος Ιακωβίδης, ένας από τους πιο επιδραστικούς τραγουδιστές και δημιουργούς της σημερινής ελληνικής μουσικής σκηνής.

Διαφήμιση

Η μελωδία του τραγουδιού συνοδεύεται από την εκπληκτική φωνή του Γιάννη Ξανθόπουλου διακρίνεται για την ένταση και την ερμηνευτική ωριμότητά της.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος καταφέρνει να μεταδώσει το συναίσθημα του τραγουδιού στον απόλυτο βαθμό.

Το «Και Τι Να Κάνω» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία των Pickcodes, το οποίο περιγράφει μία έντονη ιστορία αγάπης με ανατρεπτικό τέλος και αποδίδει άψογα την ένταση του τραγουδιού.

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος ανεβάζει μέσα από το video clip την ενέργεια στα ύψη με την εκπληκτική φωνή του και την αυθεντικότητα που διακρίνει τον χαρακτήρα του.

«Και τι να κάνω / Θέλεις να σ’ αγαπώ ή να πεθάνω / Θέλεις να ζήσω λίγο παραπάνω / Ή θες να μη ξαναδείς…»

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση σε ηλικία 16 ετών στο talent show «Rising Star», κερδίζοντας τις καρδιές και τις εντυπώσεις του κοινού.

Αυτή την περίοδο, ο Γιάννης Ξανθόπουλος εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πλευρό του Πέτρου Ιακωβίδη και της Λένας Ζευγαρά στο «Fantasia». Η εκρηκτική συνεργασία τους έχει γίνει το στέκι του καλοκαιριού και τα live τους αποτελούν την έκπληξη της νυχτερινής Αθήνας, προσφέροντας μοναδικές στιγμές.

Το «Και Τι Να Κάνω» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Platinum.

ΠΗΓΗ