Νέο τραγούδι από τον 20χρονο ταλαντούχο τραγουδοποιό και πιο ελπιδοφόρο καλλιτέχνη της ελληνικής pop.

Ο Γιάννης Τεργιάκης παρουσιάζει το νέο single του «Θα Είμαι Για Πάντα».

Ο μόλις 20 ετών τραγουδοποιός, ο οποίος γράφει ο ίδιος μουσική και στίχους για όλα του τα τραγούδια, έγινε γνωστός πριν ένα χρόνο με την πρώτη του δισκογραφική κυκλοφορία με τίτλο «Όσο Λείπεις Εσύ».

Ήδη με το ντεμπούτο του ο Γιάννης Τεργιάκης κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από μισό εκατομμύριο views στο YouTube και να κερδίσει τον τίτλο του πιο ελπιδοφόρου νέου καλλιτέχνη της ελληνικής ποιοτικής pop μουσική.

Στο νέο του single και music video με τον τίτλο «Θα Είμαι Για Πάντα», ο Γιάννης Τεργιάκης επιβεβαιώνει το συνθετικό και στιχουργικό του ταλέντο, αλλά και τη μαγνητική παρουσία του πρωταγωνιστώντας σε μία ερωτική ιστορία εικονικής πραγματικότητας.

Τη σκηνοθεσία του video clip υπέγραψε ο Κώστας Καρύδας ενώ την επιμέλεια είχε ο Μιχάλης Παπανικολάου.

«Και θα είμαι για πάντα λίγο φως στα σκοτάδια / Για να ξέρεις που είσαι και που είμαι και εγώ / Και θα μείνουν για πάντα στο μυαλό σου σημάδια / Που κανείς δεν θα σβήσει και ας μην είμαι εδώ / Μα εσύ θα ‘σαι για πάντα πόνος μεσ’ τα συρτάρια / Που κάθε ποτέ ανοίγω κάτι δικό σου να βρω / Μα γι’ αυτό σ’ αγαπάω γιατί μπορώ να πονάω / Και ας μην είσαι κοντά μου ακόμα είσαι εδώ», τραγουδά ο Γιάννης Τεργιάκης.

Την παραγωγή και την ενορχήστρωση του τραγουδιού ανέλαβε ο έμπειρος Soumka, ο οποίος έβαλε τη σφραγίδα του και στο «Όσο Λείπεις Εσύ».

Το νέο single «Θα Είμαι Για Πάντα» του Γιάννη Τεργιάκη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΠΗΓΗ