Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται αγαπημένους καλλιτέχνες.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» την Παρασκευή 29 Απριλίου στις 20:00 στο OPEN τον Δήμο Αναστασιάδη, την Ευρυδίκη, τη Μιρέλα Πάχου, την Ανδρομάχη και την Kianna σε μία μουσική βραδιά – έκπληξη.

Ο Δήμος Αναστασιάδης με τη θετική του ενέργεια, το πάθος του και τη χαρισματική φωνή του έρχεται στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» και ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, με τον Γιώργο Θεοφάνους να τον συνοδεύει στο πιάνο.

Η βραδιά μάς επιφυλάσσει πολλές ακόμα όμορφες μουσικές στιγμές, με τον Δήμο Αναστασιάδη να ροκάρει και να ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη.

Στην παρέα τους έρχεται η Ευρυδίκη και μαζί με τον Δήμο Αναστασιάδη ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια, σε ένα ντουέτο γεμάτο πάθος και δύναμη.

Στη συνέχεια, η Μιρέλα Πάχου, με το «Μιρέλα», απογειώνει τη βραδιά και συνοδεύει με το ακορντεόν της την Ευρυδίκη σε ένα υπέροχο, γαλλικό τραγούδι.

Τη σκυτάλη παίρνει η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία θα εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision και τραγουδάει στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τη δική της μεγάλη επιτυχία, που έχει συγκεντρώσει πολλά εκατομμύρια views στο YouTube, «Να ‘Σουν Ψέμα».

Επίσης, μας χαρίζει μία μοναδική ερμηνεία στο τραγούδι «Δίπλα Σε Σένα» της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Η παρέα μεγαλώνει και η Kianna έρχεται να μας διασκεδάσει, αλλά και να μας μαγέψει με την ξεχωριστή φωνή της.

Αυτή την Παρασκευή το ταλέντο που θα αφήσει άφωνους τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες και δημιουργούς είναι η Μαρία Κατηρτζίδου από την Κατερίνη. Η Μαρία τραγουδάει από 8 ετών, παίζει πιάνο, κιθάρα, γράφει στίχους και μουσική.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα» και ο Γιώργος Θεοφάνους υπόσχεται μία μαγική βραδιά με τις  μεγαλύτερες επιτυχίες και πολλά τραγούδια ακόμη την Παρασκευή 29  Απριλίου στις 20:00 στο OPEN.

ΠΗΓΗ